שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נירית
    26/10/2008

שלום, אני גרושה שנתיים, בעלי היה מכה אותי ואת הילד שלנו, כיום הוא מגיע לבקר כשהוא שתוי לגמרי, מריח אלכוהול ואני ממש לא מעוניינת שימשיך את ביקוריו צלי, אבל אני לא סומכת עליו בכלל שיקח את הילד החוצה איתו. לכן אי צריכה לסבול אותו בדירה ומשתדלת להיות שם ברוב המקרים. הוא לא פוגע בילד או בי, אבל אני חוששת שזה רק עניין של זמן עד שיקרה משהו.
    מצד שני אני לא רוצה לנתק את בני לגמרי מאבא שלו. אני לא יודעת מה לעשות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נירית יקרה

מישהי
    26/10/2008

אני יכולה להבין אותך אבל לטובת הילד את צריכה להרחיק אותו מהאבא שלו זה לטובתו כי האבא לא נורמאלי ויכול להשפיע על הילד שלך לרעה ואני ממש מפחדת שהוא יפגע בך /בילד שוב את צריכה להיזהר ממנו ולנתק איתו קשר כמה שאפשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל מכה

פרופ' רחל לב-ויזל
    30/10/2008

שלום לך,
    את חיבת התייעץ עם עובדת סוציאלית לגבי המפגשים עם בעלך לשעבר. היותו שתוי והחשש שלך כי יקרה משהו הם גם החששות של בנך. על מנת לעזור לבנך את יבת לפנות לייעוץ --כפי שאמרת לפני שיקרה משהו. אבל גם להפסיק את מה שקורה כרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית סדגר

רונית סדגר
    02/11/2008

שלום רב,
    כאשר קיים איום של אלימות על הילד, האחריות הראשונה היא הגנה על הילד. צריך לפנות לעובדת סוציאלית, ולשתף אותה בדאגה. קיימת אפשרות למפגשים עם האב במרכז קשר תחת פקוח - כך שאין צורך בניתוק הקשר עם האב, אך אין סיכון במפגשים.
    בהצלחה רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו