מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנירית26/10/2008
שלום, אני גרושה שנתיים, בעלי היה מכה אותי ואת הילד שלנו, כיום הוא מגיע לבקר כשהוא שתוי לגמרי, מריח אלכוהול ואני ממש לא מעוניינת שימשיך את ביקוריו צלי, אבל אני לא סומכת עליו בכלל שיקח את הילד החוצה איתו. לכן אי צריכה לסבול אותו בדירה ומשתדלת להיות שם ברוב המקרים. הוא לא פוגע בילד או בי, אבל אני חוששת שזה רק עניין של זמן עד שיקרה משהו.
מצד שני אני לא רוצה לנתק את בני לגמרי מאבא שלו. אני לא יודעת מה לעשות. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירית יקרה
מישהי26/10/2008אני יכולה להבין אותך אבל לטובת הילד את צריכה להרחיק אותו מהאבא שלו זה לטובתו כי האבא לא נורמאלי ויכול להשפיע על הילד שלך לרעה ואני ממש מפחדת שהוא יפגע בך /בילד שוב את צריכה להיזהר ממנו ולנתק איתו קשר כמה שאפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל מכה
פרופ' רחל לב-ויזל30/10/2008שלום לך,
את חיבת התייעץ עם עובדת סוציאלית לגבי המפגשים עם בעלך לשעבר. היותו שתוי והחשש שלך כי יקרה משהו הם גם החששות של בנך. על מנת לעזור לבנך את יבת לפנות לייעוץ --כפי שאמרת לפני שיקרה משהו. אבל גם להפסיק את מה שקורה כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית סדגר
רונית סדגר02/11/2008שלום רב,
כאשר קיים איום של אלימות על הילד, האחריות הראשונה היא הגנה על הילד. צריך לפנות לעובדת סוציאלית, ולשתף אותה בדאגה. קיימת אפשרות למפגשים עם האב במרכז קשר תחת פקוח - כך שאין צורך בניתוק הקשר עם האב, אך אין סיכון במפגשים.
בהצלחה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)