מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פימנסטיתמישהי03/11/2008
כולם מתעצבנים ממני כי אני פמנסטית בכול מובן המילה ואני לא רואה בזה שום טעות אני חושבת שרוב הנשים בדרך כלל יש להם רגש יותר מהגברים ורוב הנשים הן יותר מתוחכמות וחכמות וחושבים יותר רחוק לעתיד במנוגד לגברים ..אני מפחדת מגברים לא כי הם יותר חכמים או משהו כזה אלא בגלל שרובם אכזרי ..ומנסיוני האישי אישה שמתעללת היא יותר עדינה מגבר שמתעלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו באמת...
שני03/11/2008את באמת חושבת ככה? באופן כזה מכליל? כל הגברים הם כך וכך וכל הנשים הן כך וכך..? אולי מספיק עם ההכללות האלה. חמודה שלי, יש נשים שהן לא פחות רעות ומתעללות מגברים ויש גברים עדינים ומקסימים. אז על מה את מדברת בכלל? תפסידי להכליל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבובה
מישהי04/11/2008תשמעי מותק אם את רוצה לענות לי בתשובה אז לפחות תעני בצורה מנומסת יותר ..בסדר חביבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדיוק לא מנומס פה?
כ04/11/2008היא לא דיברה בצורה בוטה או קיללה אותך אז איפה חוסר הנימוס פה?,שוב תלמדי לקבל מה שאומרים לך ולהקשיב לא כל פעם שמסבירים לך על הטעויות שלך ושאת מדברת שטויות אז זה חוסר נימוס,אם לא נעים לך לשמוע את האמת ואת רוצה להיתקע בדעות הטיפשיות שלך אל תפתחי אשכול על זה בפורום ואל תבטאי את השטויות האלה בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה פמיניזם
כ03/11/2008כל הפמיניסטיות הם חבורת טיפשות מפגרות שמדברות מתוך בורות איומה,איך את יודעת כל כך הרבה עלינו? הרי ניראה שאת מתרחקת מגברים אז איך את מספיקה להכיר בכלל?,נשים בכלל לא תמיד חושבות יותר רחוק או מתוחכמות אחותי בן 22 ולפי הדרך בה היא פועלת יש לה מחשבה ו"תחכום" כמו לילדה בת 5 והיא בקושי מפעילה את הראש שצריך,לאומת זאת הרבה גברים הם מתוחכמים וחושבים יותר ממה שאת בכלל חושבת למשל הם היו חושבים פעמיים אם הגיוני לעשות הכללות מטופשות וחסרות בסיס שכאלה או לכתוב או לבטא אותם בצורה כל שהיא,ובנוגע לאכזריות אין לך שמץ של מושג על מה את מדברת יש הרבה מאד מכרים של נשים שהתעללו בצורה מחרידה בבעליהן ובילדים שלהן זה שבראש שלך את יותר מתחברת לנשים רגשית ולכן רואה אותן בצורה יותר עדינה לא משנה מהן ומהן עושות רק אומר שאת לא בן אדם חכם במיוחד בלשון המעטה...עצה תלמדי יותר ותיפתחי יותר למה שקורא ולאנשים סביבך ותפסיקי לחשוב בראש שלך מה שאת רוצה ולחשוב שככה זה באמת במציאות זה ממש טיפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 22*
כ03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל האצבעות אותו הדבר נפגעתי עד ש
תור05/11/2008מצאתי מקום ללא התלהמות וללא פגיעות זה חוזר על עצמו בבקשה די טוב . המקום הזה נועד להיות פורום המילה היוונית אומרת דעה דעה שונה צריך לקבל גם אם היא נוגדת את התפיסה שלך . כ אתה צודק יש נשים רעות כמו שיש גברים רעים יש נשים מתעללות כמו גברים ויותר גרוע כמו שיש נשים טובות אמהות למופת באמת יש גם גברים שהם אבות למופת אז בבקשה כל הכעס הוא לא במקום נכון קל לי להביע דעה כי הייתי שם באתילכאן כי כאן היה רגוע עד השירשור הזה שפגע לי בבטן רכה רכה מידיי . בבקשה התחשבות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את רואה כעס ופגיעה בתגובה שלי?
כ05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר11/11/2008שלום רב,
חבל שהתגובה נכתבה ברוח מאשימה וחד משמעית, מבלי להתעמק יותר.
כשיש אלימות, לא משנה מהו מגדר הפוגע, ההתנהגות אינה לגיטימית.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא נכון מה שאמרת
כ05/11/2008הרבה אנשים ניתקלים בבעיה מסוימת בפתיחות רגשית (וזה כולל לא קצת נשים..)אבל לפרש מיזה רמה של טוב לב זה טיפשי לא חסר נשים וגברים מופנים רגשית אבל אוהבים ורגישים לסביבה ולאחר ולא חסר גברים ונשים פתוחים רגשית שעושים דברים איומים לאנשים אחרים ולא אכפת להם כל כך מהאחר,זה שגברים לא היו "פתוחים" אליך רגשית לא אומר שהם רעים. אם במיקרא את שואלת למה יש קצת תוקפנות בתגובה שלי כי ממש לא מוצא חן בעניי שבמקום להעמיד אותה על טעותה את משתפת במקצת פעולה אם הדעות הקדומות וחסרות השחר שלה אם דעות לא אוביקטיביות(ואף לא קשורות כלל לנושא...)ולא במקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנמים*
כ05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ צודק במאה אחוז
שני09/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפמיניסטית?!
בריאות10/11/2008הי לך, גברים הם זן אחד ונשים אחר אך מכאן להגיע להכללה כל-כך גסה???? כנראה שההתנסויות שלך לא היו הולמות את המציאות. מתעלל זכר או נקבה הינו מתעלל והפגיעה הינה פגיעה בכל מובן המילה. מקווה שהחיים יאירו פנים והפמיניסטיות תהיה יותר כנה עם הגדרת המושג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)