אונס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונס..
    בדוי
    17/11/2008

לפני כמה שנים היה לי "חבר" היינו חברים ממש טובים היינו כל הזמן ביחד הייתי הולכת אליו והוא היה בא אלי. אבל יום אחד זה התחיל בזה שהוא אמר לי לשכב על המיטה שלו לפתוח את הרגליים ולעצום עיניים, אז שכבתי על המיטה וסגרתי עיניים, הרגשתי שהוא מתחיל להוריד לי את החולצה ולגעת לי בחזה אז אמרתי לו מיד להפסיק אבל הוא המשיך ואמר לי שאם אני לא אעשה מה שהוא אומר הוא יספר לכולם שאני איזה זונה קטנה. אז לא הייתה לי בררה, לא יכולתי לספר לאף אחד כי פחדתי, זה נמשך כל פעם, הוא היה מפשיט אותי ונוגע בי ומכריח אותי לענג אותו אני לא צריכה עזרה כי זה כבר עבר והתגברתי על זה, אבל היה טוב לשפוך את זה פה.. ולכל הבנות, אל תלכו לחברים שלכם לבד לבית שלהם, גם אם הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם! ותספרו תשפכו את הלב זה עוזר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אונס..

הוספת תגובה

• משום מה גם הסיפור נשמע לי "בדוי"

ליאן
    17/11/2008

עזבי את איך הסיפור נשמע את מספרת כאילו המצאת את זה הרגע "אמר לי לשכב על גב לפתוח רגליים הוא התחיל להפשיט אותי אמרתי לא הוא לא הקשיב יגיד לכולם שאני זונה קטנה.."בייחוד זה שאת אומרת שעכשיו עבר לך ואת לא צריכה עזרה,ניראה כאילו רצית לגרום לבנות כאן לאבד אמון לגמרה בגברים ולחשוד בכל אחד אם כאילו "חוויה אישית" כדי שיקשיבו לך.ובכל מיקרא הניסיון שלך לזרוע בבנות כאן פחד וחשדנות כלפי גברים לא רק מוטעה לגמרה אלה גם עלוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאן עזבי אותה היא סתם סתומה

שני
    22/11/2008

אחת שחושבת שהיא מצחיקה וחכמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצטערת עם זה מה שאת חושבת...

בדוי
    24/11/2008

אני לא משקרת וממש לא המצאתי את זה! וחשבתי שעם אני אכתוב פה זה יעזור לי להוציא את זה החוצה אבל כנראה שבנות פה חושבות שזה נורא מצחיק אני לא צוחקת ומאז שהוא עשה לי את זה אני הבנאדם הכי פגוע בעולם על ידי גברים בסך הכל רציתי שיקשיבו לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואים שזה מומצא

מישי
    27/11/2008

ניראה כאילו לא היה לך שום התנגדות לא איים ולא כפה עלייך בכוח אז איך אונס?, ניראה לי שסתם נעלבת מאיזה מישהו(בצורה קשורה או לא)אז את מוציאה את זה כאן בתור מה שנדמה לך כאונס,אפשרות שניה זה מה שליאן אמרה שסתם את רוצה לגרום לנשים פה לפחד מגברים וכאילו להיזהר יותר או שניהם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרונית סדגר

רונית סדגר
    23/11/2008

שלום רב,

עצם העובדה שהתגברת על כך מורה כמה כוחות יש לך. אני רוצה להוסיף לדבריך עצה נוספת - לא לשמור בסוד מקרים של הטרדה או פגיעה. צריך למצוא איש מקצוע שידע לעזור בדרך הנכונה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אונס ללא כוח הוא אונס מספיק ש

תור
    30/11/2008

אישה שואלת מה אתה עושה לי ? כדי שיחשב לאונס אתן יודעות את זה ? אני חושבת שהיא עברה את מה שעברה ולא חושבת שהיא המציאה מה שהוא גם אם נראה לכן . האוים שלו עליה הוא איום לכל דבר ועניין . חברתי הטובה נאנסה בגיל 12 היא לא אמרה לא היא רק שאלה מה אתה עושה לי ? הוא ענה שום דבר אז מה זה לא אונס ? זו המצאה? התחושות של אותה חברה הן לא אותן תחושות של נאנסת בכוח ? מה שהיא עברה לא נתפס כאונס ?? אז רק שתדעו לכן שכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקום להאמין לכל מה שאת רואה תפעילי

מישי
    30/11/2008

את הראש טיפה איך היא הייתה "תמימה" אם היא אמרה לו להפסיק? הרי היא הייתה תמימה שלא יודעת מה עושים לה והוא כאילו אנס אותה במשך תקופה מסוימת תוך כדי איום שהוא יגיד שהיא "זונה" כביכול ונוסיף לזה העובדה שזה קרה ליפני כמה ימים מיום כתיבת ההודעה..לא רק ה"תמימות" שלה לא ניראת סבירה גם הקטע שהיא התגברה על אונס באיומים במשך תקופה מסוימת תוך יום יומיים או אפילו כמה שעות.יש דבר כזה שניקרא הסתברות כלומר נגיד ויש גופה שחתכו לה את הראש במדרכה וכמה מטרים מהגופה יש אדם אם גרזן מדמם מן הסתם זה יהיה הבחור אם הגרזן ולא בגלל איזה תאונת דרכים או משהו...מה שאני מנסה להסביר זה ששומעים על משהו לא כל כך הגיוני אם הרבה סטירות בתוכו יש הסתברות נמוכה שהוא בכלל קרה וכניראה מי שאמר את זה שיקר,אז דיי אם התמימות הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות לא ימים שנים

מישי
    30/11/2008

קראתי את ההודעה ליפני כמה זמן אז התבלבלתי בכל מיקרא זה לא סוטר את העובדה שהסיפור לא נשמע הגיוני וגם אם עברו שנים זה עדיין לא משנה הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו אני אספר על האונס שחברתי עברה

תור
    03/12/2008

ואולי זה ישמע לך הזוי ולא אונס אבל לא היה כוח היא נאנסה בים הוא לקח אותה מאחורי סלע ושם אנס אותה היא רק שאלה אותו מה אתה עושה לי הוא אמר כלום ואת רואה כתוב כאן על אונס ללא אלימות ומה עם סם האונס שגם שם נשים גברים נאנסים ללא אלימות וללא ידיעה אז אנא בבקשה התמתני בתגובתך ואשמח לדעת מה את חושבת על כל העניין של סם האונס והסיפור של חברתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיקי לתת לכל דבר להיקרה אונס

מישי
    04/12/2008

מפה מתחילים התלונות השקריות במשטרה והתפיסה ההיסטרית לנושא,כדי שמישהו יאנס תוך כדי שהוא לא יודע מה עושים לו ולא יודע מה קורה יש כמה אפשרויות, א.הנאנסת כביכול צריכה להיות ילדה קטנה(ממש קטנה לא 10-11 אלה בסביבות גיל 5...). ב.להיות ממש מסוממת או שיכורה מאד ולא זכור לי כל כך שהיה פה משהו כזה במיקרא שלה או במיקרא של "חברה" שלך כביכול. ג.להיות בעלת פיגור שיכלי כל שהוא.. ד.אפשרות נוספת ה"נאנסת/מנוצלת" התעוררה מינית ושיתפה פעולה אם ה"אנס" מרצונה אבל אחר כך היא התחילה להרגיש "מנוצלת" בגלל תפיסה גרועה ולא נכונה של כל עניין המין ונפגעה שלא בצדק מיחסי מין. מה שאת מתארת זה לא אונס לפי הגדרה דומה כמעט כל סוג של יחסי מין זה אונס אונס זה כפית יחסי מין בכוח או תוך כדי ניצול של אי יכולת להתנגד של הנאנס/ת(גיל צעיר במיוחד,פיגור כל שהוא,שיכור או מסומם)סתם מישהו ששכבת איתו זה לא ניקרא אונס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשי לי טובה טוב

תור
    05/12/2008

לפי הגדרה אונס זה תקיפה מינית ללא הסכמה אם לא אכפת לך . את מתחילה פשוט לעצבן ילדה בגיל 12 לא רוצה לשכב עם גבר מרצונה מה ילדה בת 12 מבינה? אז תרדי את מהעצים שטיפסת עליהם טוב ? תקראי את ההגדרה שלאונס מבחינה משפטית ואז תראי שאונס הוא אונס הוא אונס ואם אדם עבר כפיה אז זהאונס אדם בגיל 12 לא מסכים שיגעו בו . וההרגשה ? מי יקח את ההרגשה של נאנסת את ?????? מי את בכלל שתקחי מנאנסת את ההרגשה של אונס?? רק שתדעי לך כן עברתי אונס אני עצמי ולא רציתי לשתף כאן על הסיפור שלי כלל לא רציתי וזה יצא . אחרי טיפול שעברתי הבנתי שעברתי אונס ולא לא הייתי צריכה אישור על כך מגורם טיפולי רק שתדעי לך שגם הבן שלי עבר התעללות מינית אז מה אני ממציאה ??? אם אני ממציאה או שבדוי ממציאה אז למה אני למשל בטיפול של אל"י והבן שלי ????? אם בדוי ממציאה אונס למשל כן בואי נלך איתך עד הסוף למה היא כותבת כאן ? אין דבר כזה עניין של סתם . כל דבר שהוא נגד הרצון של אדם זה אונס . אני שלושה חודשים התקלחתי והרגשתי מזוהמת ומלוכלכת וזה חלק מאונס ההתנקות וגם לאחר שבני עבר התעללות מינית התרחצתי באקונומיקה והכל חזר לי רוורס אז בבקשה ממך תעשי לי טובה את ממש כך תלמדי לפני שתדברי . ורק שתדעי לך שלא כולן מגישות תלונה במשטרה כי יש מה שנקרא צדק קוסמי שהאדם מת ללא הגשת תלונה גבר בן 50 ש בועל קטינה בת 12 זה אונס ואת אל תזבלי במוח שלא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתקשרי בבקשה ל1202 ותשאלי אם זה או

תור
    05/12/2008

לא אני שאלתי ואמרו בפרוש שזה אונס ויש חובת דיווח איזה מזל שהאונס שאני עברתי הוא בן 28 שנים ללא דיווח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי לשם שינוי את התגובות שאת

מישי
    06/12/2008

מגיבה להן במקום להתלהם בלי להבין על מה מדברים,אמרתי שכדי שבן אדם יאנס מבלי שהוא יודע מה קורה לו הוא צריך להיות ממש קטן(בין היתר) ולא אמרתי שבת 12 שמזדיינת אם מבוגר זה לא אונס ולא אמרתי שכן אני לא באמת חושבת שיש להגדיר כל מיקרא של בת 12 אם מבוגר כאינוס באופן אוטומטי בכל מיקרא,ותפסיקי לקשקש לי בשכל אני מראה למה המיקרא שלה לא הגיוני וכניראה שיקרי(ולא חסר בנות שסתם מדווחות על מיקרים כאלה בין אם זה רצון לצומת לב כל שהיא או לעורר "מודעות" לנושא זה בכלל לא חדש)ואת מביאה לי מיקרא כביכול של חברה שלך נאנסה מאחורי סלע פתאום באמצע הים(מקום ציבורי)והיא אפילו לא יודעת מה הוא עושה לה אני מראה לך גם למה הסיפור הזה שזרקת לי בלי שום קשר לא ניראה סביר ומה האפשרויות של מיקרא כזה ואת קופצת לי אם עוד "מיקרא" אונס ושל הבן שלך שלא רצית לספר עליהם כביכול בצ'ט פתאום כדי לענות על מה שאמרתי על ה"מיקרא" שלה ושל חברה שלך בכלל,עושה רושם שכל פעם שאני מביאה עובדות ללמה מיקרא מסוים לא הכי סביר או או המצאה את זורקת לי משום מקום סיפור אונס כל שהוא ובישביל מה אם אפשר לשאול? זה לא קשור בכלל למה שמדברים בכלל ולא מהווה בכלל טיעון נגד מה שאמרתי זה בהחלט נשמע דיי מוזר לא? לי נשמע כאילו את רוצה שיקחו את מה שאת אומרת יותר ברצינות אם כל ה"אונסים" שאת החברים והמשפחה שלך עברו אשמח לשמוע מימך למה..ורק שתדעי הדעה המשפטית למיקרא אונס מהסוג הזה לא ממש קובעת מבחינה מוסרית גיל ההסכמה שונה הוא לא דבר סטטי שמבוסס על סיבות הגיוניות ומוצקות אלה על תפיסה חברתית ודעת המחוקק וזה מסביר למה גיל ההסכמה בכל ארץ בעולם משתנה כמעט מקצה לקצה ואת מוזמנת לבדוק ולראות בעצמך גם.ותעני לי בצורה ענינית בלי התלהמויות ודברים שלא קשורים בכלל למה שאני אומרת בסדר?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ'ט-פורום שלא תביני אותי לא נכון

מישי
    06/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיצור הילדה סתם זיינה במוח

G-MAN
    13/12/2008

לא נאנסה ולא נעליים סתם ילדה ביישנית או שקרנית שמזיינת במוח על סקס.למה כל החפירה הזאת זה פאקינג ברור כשמש!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואללה אתה מה שהוא

תור
    13/12/2008

באמת מה שהוא ...... חבל על הזמן ואיך אתה קבעת שהיא "מזיינת שכל" כפי שכתבת? אולי תכתוב קצת יותר בכבוד אתה יודע היכן אתה נמצא נכון ? אז מה אתה אומר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ברור לגמרה ומישי גם הראתה

G MAN
    15/12/2008

לך למה זיון מוח זזיון מוח זה כמו שאני אגיד לך שיש לי חוש שישי ואני מסוגל לראות אם מישהו מזיין בשכל גם אם זה דרך פורום חח למרות שלא צריך חוש שישי כדי להבין שהיא מזיינת בשכל אז תעשי טובה ותפסיקי לחפור ולכי לאיזה אתר קידוח נפט ותחפרי שם ניראה לי מתאים לך חחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה אדם חסר רגישות ומגעיל

תור
    16/12/2008

אתה וליאן ומישי לא מבינים כלום מהחיים שלכם על אונס בתקווה שלא עברתם את מה שעברנו
    אתם לא יודעים את גודל הכאב והסבל וזה לכל החיים .
    אז אתה לך ותמצא לך מקום לקדוח בו את המוח אחרי שש שנים בפרום תקיפה מינית ואתה יכול לבדוק עליי ואחרי יש תעודה שלי מי אני כן אני יכולה לכתוב לך שאתה חבר רגישות פוגע ומעליב ברמות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו