מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נאנסתי על ידי ילד ערביבדוי19/11/2008
ליפני כמה חודשים בזמן שטיילתי להנאתי בכפר ערבי, הבחנתי בילד ערבי צועק לעברי "איטבח אל יהוד!!"שוב ושוב,ואז הבנתי שהוא רוצה לאנוס אותי! והוא אומר שאם לא אזדיין איתו הוא יספר לכולם בכפר שאני טבחית קטנה בדוחן פלאפל!!, פחדתי נורא! לא ידעתי מה לעשות! אז ניגשתי אליו ועשיתי מה שהוא רוצה הפשתתי אותו ועוד תוך כדי שהוא מכה אותי עשיתי לו ביד וליקקתי בזמן שהוא ניסה לבעוט בי! ניצל והתעלל בי בוא זמנית! ואז בחוסר ברירה נתתי לו לאנוס אותי! תפסתי את שתי רגליו והצמדתי אותו אליי והכנסתי איבר מינו לתוך שלי והתחלתי לדפוק אותו הוא הכריח אותי לתפוס לו בחזה תוך כדי שאני דופקת תוך כדי שהוא צועק "חלאס! חלאס!!!" ואז הכריח אותי להישען עליו יותר כדי שהחדירה תהיה עמוקה יותר ולשכב מעליו תוך כדי שרגליו למעלה,ואז הוא הכריח אותי לגמורר! תוך כדי שדמעות של אושר זולגות לו מהעניים..ואז קמתי שמתי בגנים וחזרתי הביתה, אז תזכרו בנות על תלכו לכפרים ערבים ואל תסמכו על ילדים ערבים אפילו אם הם הכי סקסים ושווים בעולם!!!.היום אני לא צריכה עזרה התגברתי על החוויה אני פה רק כדי לפרוק את זה אז בנות "תפרקו" טוב לפרוק מחשבות חוויות ויצרים מידי פעם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סתומה את
שני22/11/2008וכמה שגיאות כתיב. אלוהים ישמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תפסיקי
בדוי24/11/2008אולי תפסיקי לקלל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)