נאנסתי על ידי ילד ערבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נאנסתי על ידי ילד ערבי
    בדוי
    19/11/2008

ליפני כמה חודשים בזמן שטיילתי להנאתי בכפר ערבי, הבחנתי בילד ערבי צועק לעברי "איטבח אל יהוד!!"שוב ושוב,ואז הבנתי שהוא רוצה לאנוס אותי! והוא אומר שאם לא אזדיין איתו הוא יספר לכולם בכפר שאני טבחית קטנה בדוחן פלאפל!!, פחדתי נורא! לא ידעתי מה לעשות! אז ניגשתי אליו ועשיתי מה שהוא רוצה הפשתתי אותו ועוד תוך כדי שהוא מכה אותי עשיתי לו ביד וליקקתי בזמן שהוא ניסה לבעוט בי! ניצל והתעלל בי בוא זמנית! ואז בחוסר ברירה נתתי לו לאנוס אותי! תפסתי את שתי רגליו והצמדתי אותו אליי והכנסתי איבר מינו לתוך שלי והתחלתי לדפוק אותו הוא הכריח אותי לתפוס לו בחזה תוך כדי שאני דופקת תוך כדי שהוא צועק "חלאס! חלאס!!!" ואז הכריח אותי להישען עליו יותר כדי שהחדירה תהיה עמוקה יותר ולשכב מעליו תוך כדי שרגליו למעלה,ואז הוא הכריח אותי לגמורר! תוך כדי שדמעות של אושר זולגות לו מהעניים..ואז קמתי שמתי בגנים וחזרתי הביתה, אז תזכרו בנות על תלכו לכפרים ערבים ואל תסמכו על ילדים ערבים אפילו אם הם הכי סקסים ושווים בעולם!!!.היום אני לא צריכה עזרה התגברתי על החוויה אני פה רק כדי לפרוק את זה אז בנות "תפרקו" טוב לפרוק מחשבות חוויות ויצרים מידי פעם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נאנסתי על ידי ילד ערבי

הוספת תגובה

• איזה סתומה את

שני
    22/11/2008

וכמה שגיאות כתיב. אלוהים ישמור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תפסיקי

בדוי
    24/11/2008

אולי תפסיקי לקלל!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו