שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קובי
    03/12/2008

שלום רב, אני בן 14. חבר שלי נהיה מנהג מוזר. הוא אוהב ללכת למקומות הומי אדם כמו קניונים, ולהתחכח בנשים. הוא נהנה מכך ומתגרה. אני מתבייש בהוא עושה את זה כי יש מעט נשים ששמות לב לכך וזזות בעצבים. מה כדאי לי להגיד לו? האם מה שהוא עושה זה הטרדה מינית? אפשר להיכנס לכלא על זה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

תור
    05/12/2008

מה שחברך עושה זה עברה על החוק הוא יוכל למצוא עצמו בקטגוריה של עברייני מין אם הוא יתפס הוא פוגע בעצמו ובאחרים כדי לטפל בנושא תפנה אותו לעמותת עלם שעוזרים לילדים פוגעים מינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 03-6477868 טלפון במרכז הארץ

תור
    05/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

פרופ' רחל לב-ויזל
    06/12/2008

לבן 14
    מה שחברך עושה זו הטרדה מינית. מעשה כזה הוא חוסר התחשבות בזולת ושימוש של אחר לצרכיו האישיים.
    טוב יעשה אם יפנה לעזרה על מנת לבחון דרכים לשליטה עצמית והתמודדות עם דחפים.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    11/12/2008

שלום רב,
    אין ספק שנגיעה מכוונת בנשים מהווה פלישה, ולכן נמצאת בקטגוריה של הטרדה מינית. בהחלט כדאי להעיר לו, ולהאיר את עינייו לגבי ההשפעה על הנשים.
    לגבי כניסה לכלא - כאן מדובר על תהליך משפטי וקשה לתת תשובה חד משמעית.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו