שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דרור
    07/12/2008

שלום רב, שאלתי לא קשורה לפורום, אבל אולי תוכלו לעזור לי מתוקף מומחיותכם: יש לי בת זוג כבר שנתיים. מאז ומעולם היא לא אהבה סקס, אבל לאחרונה אנו שוכבים רק אחת לשבועיים. היא טוענת שאין לה מה לעשות ואין לה חשק מיני והיא לא רוצה או מרגישה שהיא צריכה טיפול. לי זה מאוד קשה, מאחר שאני מאוד אוהב סקס. מה עלי לעשות? לגמור? לבגוד? למות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לא מחייב שעברה אונס

תור
    07/12/2008

תשאל אותה בעדינות מה קרה או שתראה לה את הפורום הזה ותשאל אותה אם זה העניין . בגידה לא תעזור לך אלא מה שהוא אחר . למות ? בשביל מה תעזור לבת הזוג שלך לשקם את היחסים שלכם ואולי היא בעלת חשק מיני פחות משלך ? אז יש פתרונות אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרור

פרופ' רחל לב-ויזל
    10/12/2008

דרור
    אף אחת מן האפשרויות לפתרון שהצגת לא תסייע באופן ממשי להרגשתך לטווח ארוך. נראה לי כי אם הקשר ביניכם חשוב לשניכם רצוי שתגיעו לייעוץ זוגי באחת התחנות הטפוליות העוסקות בכך.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    11/12/2008

שלום,
    במערכת יחסים חשוב לשמור על כנות ופתיחות, שהם בסיס חשוב לקשר. האפשרות לסיים קשר אם הוא אינו מספק ברמה כלשהיא תמיד קיימת, אבל כדאי לנסות קודם ליצור שינוי- אולי בעזרת טיפול.
    בגידה בודאי שאינה עוזרת לפתוח קשר, ובודאי שאין צורך לפגוע בעצמך, כשיש פתרונות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו