מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק לי אין כלוםתור13/12/2008
רק לי אין כלום מפחדת מחושך ממפלצות שיקחו אותו מפחדים שלא היו עד כה העבר שחשבתי שנקבר ביום מר לא רוצה לעזוב אותי כמו שק ישן על גופי מקרקר כמו תרנגול הנה אני התמודדי עם עברך עם קירקוך אני בתוכי נמצאת כבר המון זמן במקום לתת לי צאנס אני בוכה ורוצה לצרוח זו בעצם הפעם הראשונה שאני נותנת לעצמי צאנס אמיתי כותבת את מה שכותבת אולי מי מכן תעזור את המעגל הכואב לסגור ורק אני בתוך עצמי צריכה לסבול פוחדת אפילו מהתגובות שלכן היום בשיר אני רוצה לפרוץ מעגל אז אולי עשו עמי חסד והשאירו פתוח ללא תגובה הבינו שאני פחדנית שיש סיבות כדי שלא יקחו את הילד שלי את הטרור של הטיפול שגם הוא כמוני מצולק בעצב תלדי בנים אמרו עכשו אתן יודעות כמעט הכל כמה הו כמה צדקו לא ידעו אני נעלמת רוצה מזור כל הזמן בתוך הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני שונא משוררים ברשת..
G-MAN13/12/2008אם תלחיני שיר טוב ותשירי אותו ביוטיוב או משהו אז יאהבו את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לך בדיוק נגד משוררים ברשת לא
תור13/12/2008הבנתי אבל אהבתי את התגובה שלך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר16/12/2008שלום רב,
התרגשתי לקרוא את השיר שכתבת. הוא משקף בעומק ובכאב, ודאי לא הכל - אבל חלק ממסע כואב שעברת ואת עוברת.
אני שומעת מתוך הדברים, את הרצון לבוא לטיפול, והפחד שמא הדבר יביא ללקיחת ילדך.
באמת מקום קשה להיות בו.
פשוט רציתי לשהות עימך במקום זה לכמה רגעים...
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי לעזור לי בבקשה ?
תור16/12/2008אני אשמח אם כן כי אני זקוקה לעזרה הצילו חייבת לנקות את עצמי יודעת שפורום זו לא התשובה יש עוד המון מהיכן שהשיר בא אם תוכלי לעזור לי לצאת מתוך דפי הפורום אשמח ותתפלאי אני מהמרכז אבל לא אכפת לי לזוז ולנוע רק לקבל טיפול הולם לפיגוע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר29/12/2008שלום רב,
האם הבנתי נכון, שאת מאזור המרכז ורוצה הפנייה לטיפול?
או שאת במרכז שלנו ומקבלת טיפול?
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממרכז הארץ
תור30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר04/01/2009שלום רב,
במרכז הארץ ישנם שני מרכזים לטיפול בנפגעות. האחד במרכז הרפואי איכילוב והשני במחלקה לשירותים חברתיים בראשון לציון.
בהצלחה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)