שאלה לגבי טיפול ועבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיפול ועבודה
    מעיין
    15/12/2008

אני סטודנטית לעבודה סוציאלית שמקווה להמשיך שנה הבאה לתואר שני בתחום הטראומה. בילדותי עברתי גילוי עריות ובהווה כרגע אני עוברת משהו דומה עם חבר לשעבר של אמא שלי אני מרגישה שאני צריכה טיפול ויודעת שאניצריכה טיפול, מרגישה את ההתדרדרות והקושי להתמודד עם מה שקורה השאלה שלי היא: במידה ואני מטופלת במקום כמו הרב תחומי שאותו מנהלת רונית האם תהיה לי אפשרות לעבוד במקום בעתיד? או שזה חוסם לי את האפשרות? אני מתלבטת רבות בזמן האחרון עם הפניה למקום עקב החשש שבעתיד זה יסגור לי דלתות. הייתי שמחה לשמוע את דעתכן, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי טיפול ועבודה

הוספת תגובה

• תשובה - רונית סדגר

רונית סדגר
    21/12/2008

שלום רב,
    במקום עבודה כמו שלנו, כל עובדת מתקבלת על סמך כישוריה ויכולתה, ואני יכולה להבטיח לך שבודאי לא מגיע לך " להענש"שוב.
    המקום אינו נסגר בפניך, י עברת טראומה קשה כ"כ. חשוב עבורך בכל מקרה לבדוק היטב, מה המפגש עם הפונות שלנו יכול לעורר ואם זה מתאים לך.

בהצלחה רונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו