מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעשה מגונה על ידי מטפל בעיר מודיעיןחיה24/12/2008
שלום רציתי לדעת אם ידוע לכם על מקרה שמטפל במודיעין ניסה לעשות מעשה מגונה במטופלת במודיעין. שמעתי היום שהיה סיפור כזה בעיתון לפני מספר שבועות, וקרה לי משהו דומה ורציתי ליצור קשר עם הכתבת או עם ההיא שעליה נכתב בכתבה בתודה חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקבלת את הפרסום שלמודיעין וכתוב שם
תור24/12/2008שדווקא גבר חשוד בביצוע מעשים מגונים בנערים בני 15 16 שהיו מתאמנים במכון כושר. את רוצה את שם הכתבת אני אחפש לך את הכתבה ווארשום לך את השם של הכתבת אם זה יעזור לך זה מופיע ב עיתון מודיעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מאוד יעזור. תודה
חיה25/12/2008אני אשמח לקבל מידע זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתב שכתב על הפדופיל במודיעין הו א
תור27/12/2008יאיר אלטמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר25/12/2008שלום רב,
לצערי לא ראיתי את הידיעה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת ככל שאני קראת על זה כל ה
תור27/12/2008סיפור יותר כואב שאלה מה באמת מרגישים אנשים שלא עברו אונס שהם קוראים ידיעה כזו? האם זה ברמת הטראומה שנאנסים ונאנסות עברו ?????האם זה מעביר צמרמורת או מה מעניין אם תגיבי לי על זה כי זה באמת מעניין איך חש אדם שעבר " אונס בתאוריה " לעומת אדם שנאנס תכלס אצלי היום זה מעורר כעס כש אני קראת על אונס וצמרמורת . פעם לא יכולתי לקרא על זה היום כנראה עברתי איזה שינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא תמיכה של הציבור הכללי, עוד יותר
חיה29/12/2008אני מחפשת את סידיעה כי חברה טובה שלי עברה משהו דומה בשבוע שעבר.... תמיכת הציבור, בין אם זה ציבור קרוב או אנשים זרים, לדעתי עוזר ומהווה מקור העצמה חשוב. זה לא סתם סקרנות. זו חלק מתהליך ההחלמה והעירנות החברתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מרונית סדגר
רונית סדגר29/12/2008שלום רב,
התגובה, כשקוראים על אונס, תלויה באדם הקורא - בהתפתחות שלו, בחוויות שעבר, ברגישות. אין ספק שזה שונה מטראומה ישירה של אונס שעוברים, אך ללא ספק - הקריאה מעוררת רגישות חזקים במיוחד.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)