אחרי טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי טיפול
    תור
    25/12/2008

השבוע הייתי אצל המטפלת זו שצרחה עלי וקראה לי קוץ בתחת טוב את האמת עברתי שבועיים סוערים מאוד יש מזל שסה"ר היו שם למעני באמת יש מזל . דיברנו וביקשתי ממנה לא לכעוס כי הכעס שלה מחזיר אותי למקומות לא טובים . קשה לחשוב על טיפול אחר קשה לראות שונה היא שאלה אותי איך הפלונתר שלי נראה ציירתי לה את הפולנטר היא צחקה עליו אמרה שהוא לא נראה כל כך מסובך אבל זה כן מסובך אני חיה מתה מזמן ואניכבר לאפוחדת מהטיפול . הכל עניין של תהליך אני לא בורחת מהבעיות שלי אני רוצה לתרום לאנשים לא כדי לברוח מהבעיות אלא כדי לא לשקוע ואני כן חזקה אבל המטפלת קצת קשה לה עם אישה לא תלויה היארוצה את התלות שלי בה ואני עמצאית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי טיפול

הוספת תגובה

• למה את מתכוונת

פרופ' רחל לב-ויזל
    27/12/2008

לא כל כך ברור לי למה את מכוונת ומה השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים ואיך כש מטפלת אומרת זו ה

תור
    28/12/2008

דרך שלי וזהו ? לא הולכתלשנות כלום ואני לא זקוקה ליד קשה מה עושים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - רונית סדגר

רונית סדגר
    29/12/2008

שלום רב,
    אני בהחלט חושבת שעשית דבר נכון בכך שחזרת למטפלת ושיתפת אותה בקושי שלך. לי זו נראית הדרך הטובה והאסרטיבית, שגם מחזקת אותך ואולי תאפשר למטפלת לתת לך מענה נכון.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו