מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי טיפולתור25/12/2008
השבוע הייתי אצל המטפלת זו שצרחה עלי וקראה לי קוץ בתחת טוב את האמת עברתי שבועיים סוערים מאוד יש מזל שסה"ר היו שם למעני באמת יש מזל . דיברנו וביקשתי ממנה לא לכעוס כי הכעס שלה מחזיר אותי למקומות לא טובים . קשה לחשוב על טיפול אחר קשה לראות שונה היא שאלה אותי איך הפלונתר שלי נראה ציירתי לה את הפולנטר היא צחקה עליו אמרה שהוא לא נראה כל כך מסובך אבל זה כן מסובך אני חיה מתה מזמן ואניכבר לאפוחדת מהטיפול . הכל עניין של תהליך אני לא בורחת מהבעיות שלי אני רוצה לתרום לאנשים לא כדי לברוח מהבעיות אלא כדי לא לשקוע ואני כן חזקה אבל המטפלת קצת קשה לה עם אישה לא תלויה היארוצה את התלות שלי בה ואני עמצאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את מתכוונת
פרופ' רחל לב-ויזל27/12/2008לא כל כך ברור לי למה את מכוונת ומה השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים ואיך כש מטפלת אומרת זו ה
תור28/12/2008דרך שלי וזהו ? לא הולכתלשנות כלום ואני לא זקוקה ליד קשה מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - רונית סדגר
רונית סדגר29/12/2008שלום רב,
אני בהחלט חושבת שעשית דבר נכון בכך שחזרת למטפלת ושיתפת אותה בקושי שלך. לי זו נראית הדרך הטובה והאסרטיבית, שגם מחזקת אותך ואולי תאפשר למטפלת לתת לך מענה נכון.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)