שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נאוה
    06/01/2009

הנני נשואה מזה כתשעה חודשים. הקשר היה מהתחלה קשה ורצוף מאבקים. בעלי לא עובד, ונמצא רוב שעות היום בבית. הוא רוצה שגם אני אשר איתו, לא אצא לעבודה, חברות וכו'. במקביל הוא גם דורש ממני מגע וקיום יחסי מין אף בניגוד לרצוני ומשיג את שלו ע"י הצקות, מניפולציות, בכיות, צעקות, הטרדות טלפוניות לעבודה, מניעת שינה ממני, או איומים אחרים. יש לציין שכל דבר שאני רוצה ממנו לרבות טיפול זוגי נתקל בסירוב. לאחרונה קרתה ביננו מריבה שהובילה להתפרצות אלימה, בעלי ניסה להרביץ לי, לקח ממני את הפלפון בכו, ואף נעל עלי את הדלת. לבסוף הצלחתי לברוח מהבית, וכעת אנחנו גרים בנפרד כחודש. בעלי רוצה לחזור אך אני מתלבטת. מה עושים? כעת הוא מסכים שנלך לטיפול זוגי, אך אני כבר תוהה האם זה יעזור למשהו כלכך שורשי. יש לציין שלמרות הכל אני אוהבת אותו. אשמח לעיצה מכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    12/01/2009

שלום רב,

אכן נשמע שעברת מסכת לא פשוטה בקשר שלך עם בעלך.
    טיפול זוגי יכול להיות שלב בתחילת הדרך, שכן לעיתים הבעיה היא בתקשורת.
    אלא שאם המקור נעוץ בבעלך, יהיה צורך בטיפול אישי שלו - בעיקר סביב בעיות האלימות.
    במידה וזהו המוקד, והוא אינו בשל לטיפול,, חשוב שאת תחליטי מה תהיה דרכך.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו