עשיתי מה שהוא שלא הייתי צריכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי מה שהוא שלא הייתי צריכה
    תור
    08/02/2009

ועכשיו אשא בתוצאות של מה ש כתבתי מכיוון שאני כרגע לא בטיפול כי המטפלת חולה ואין את מי לשאול אז כמה אנשים יש במדינה שעברו אונס התעללות מינית הטרדה מינית ? איזה טיפולים יש שקשורים לרווחה? אם יש . אתמול היייתי בסף חרדה גבוהה מאוד כי דברים שכתבתי הועברו למקום שלא צריך לעבור אליו . איך עושים שיהיה הד ציבורי כדי לשנות מה שהוא במדינה הזו ? האם פלייר אישי עם כל הסיפור האישי הכואב שלי וההשלכות יעזור לקדם מה שהוא במדינה מבחינת חוקים ? יש לי המון מה שנקרא "סדר חברתי" לעשות אם זה שווה בכלל את מה שקורה והאם אתן כגורם טיפולי יודעות על שינויים שנעשים מבחית החוק ? מאוד יעזור לי העניין הזה וסליחה שאני אורחת פורחת אני פשוט בתקופה הכי קשה שלי ואני לא רוצה שאם אני אכתוב כאן מה שהוא זה יעבור לאן שלא צריך כש לא מתיעצים איתי כלל ומשאירים אותי פצועה וכואבת . יש לי המון פצעים לטפל בהם המון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    09/02/2009

שלום רב,
    קראתי את דברייך ואני מבינה שבצד הכאב, יש לך מסר חברתי שמאוד חשוב לך להעביר. אני חושבת שהכתובת הטובה, הרגישה והמותאמת ביותר לכך היא באמצעות דורית אברמוביץ - פעילה חברתית, המכירה את הנושא מקרוב.

בהצלחה

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו