אונס או הטרדה הנמינית??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונס או הטרדה הנמינית??
    מלכה
    20/02/2009

שלום אני חדשה כאן חשוב לי לציין אני חירשת מלידה אך לא אילמת =] אני היתי רוצה לדעת אם מה שעברתי בעבר זה נקרא אונס או הטרדה מינית? אם זה מותר או אסור? שהייתי בת 6 בכיתה ב' חבר (א'-שם בדוי) מכיתה שלי מוריד לי חצאית בהפסקה מול כל ילדים בבית ספר וכולם ראו את פות שלי בכיתי המון...ועמדתי במקום כמו קפוא עד שהגיעה רכזת לקוי שמיעה ולקחה אותי לחדר מורים,בכיתי הרבה...ואז אחרי מקרה הזה המשכתי הלאה בחיים אך כאשר הגעתי לגיל 8 ,ואחי בן 7 וחצי (נ'-שם בדוי) בערבי יום שישי בקביעות הוריי הולכים לאחי הבכור בביתו ואני ואחי נשארנו לבד הוא לפתע מתחיל לגעת בי וניסה לאנוס אותי ולא הבנתי מה רצה? ולפתע אמר לי להתפשט והתפשטתי הכל גם הוא התפשט ושכב אותי על מיטה וישב מעליי ולפתע הבנתי שאני לא רוצה את זה רוצה להתלבש וללכת לאימא וצעקתיי צרחתי ביקשתי ממנו המון שייניח לי ואחר אכן שוב בערבי שישי הבא הוא לקח אותי בכוח אל מיטה ושכב מעליי וצעקתי ובכיתי.... ואחר מכן שוב בערב שישי סירבתי להישאר עימו לבד הוריי כעסו עליי והאשימו אותי שבאשמתי הם לא הולכים לאחי הבכור אחרי שהאשימו אותי החלטתי לשתוק ולתת לאחי קטן לעשות מה הוא רוצה עד גיל 12 והוא בן 11 וחצי ,אחרי שנים שזה הפך לשגרה.. עד יום בו שסיים את הלימודיו יסודי ועובר לישיבה בפינימיה נפסק לעשות לי כלכך שמחתי שעזב אך כל זה לא מסתיים יום אחד בגיל 13 הלכתי ביום שבת ברגל לבקר את חברה שלי אף היא חירשת הייתי בדרכי עם ספר מדבקות של" המורדים" ולפתע עבר לידי איש מבוגר ביקש לראות ספר ונתתי לו ומחזיר לי ואז המשכתי ללכת והוא עקב אחריי ולפתע אמר לי "בואי בואי לשם" ולא הבנתי מה רצה והלכתי אחריו עד שהגענו למקום יער וראיתי עצים ולפתע הוא ישב על רצפה ואמר לי לשבת איתו ולפתע נזכרתי במה צפיתי בויוה שביער איש אנס את ילדה ולא רציתי זה ברחתי משם בריצה!!!! אל בית של חברה ובכיתיי ופחדתי כלכך... ואחר מה אירע שתקתי כמובן.. אך כל זה לא הסתיימו לפתע אבא מתחיל לגעת בי לחבק אותי בכוח לא רציתי לא רציתיייייייייייי אך כל זאת ממשיך הבנתי אם לא אעשה מה הוא מבקש הוא ירביץ לי (מיותר לציין שאני עוברת אלימות במשפחה מגיל 8 עד 15) אז שתקתי ונתתי לו לעשות בי מה רצה כי חשבתי שזו זכותו... הרי אני בת שלו ואז בגיל 15 וחצי מגיע לכיתה שלי עולה חדשה גם הוא חירש עזרתי לו לדקלם וללמוד עברית אני בחורה שמאד אוהבת לעזור... ויום אחד בשיעור אנגלית הוא נגע בי ברגל ואמרתי לו שאני לא מסכימה שייגע בי והוא ממשיך כל זאת בכל פעם רק בשיעור אנגלית והרגשתי רע עד בגיל 16 וחצי הלכתי ליועצת תיכון והתלונתי בפניה שהוא נגע בי ויועצת כמובן כעסה עליו ומאז לא נגע בי... זהו.. כיום אני בת 21 בגיל 18 לפתע לא הצלחתי לישוון בלילות.. זיכרונות מציפים אותי ואני נגעלת מאז ילדות עד היום מלדבר על סקס או לראות סקס או כאלה..-המשך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אונס או הטרדה הנמינית??

הוספת תגובה

• למלכה

פרופ' רחל לב-ויזל
    14/03/2009

מלכה שלום,
    מתיאוריך עברת הטרדות רבות במהלך חייך. מה שעברת בילדותך אלו הן הטרדות, כל חדירה הינה בגדר אונס. ודאי שיש להטרדות אלו השפעות על המידה בה את סומכת על הסביבה ועל עצמך בקשר עם אחרים. האם יש מישהי שאת יכולה לפנות אליה לשיחה?
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו