חשש להטרדה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להטרדה מינית
    מאור
    05/03/2009

שלום, אני בן 21, מדריך נוער בשכונת מצוקה בדרום הארץ. יש ילדה אחת בגן חובה שמתנהגת בצורה מוזרה ורציתי לשאול מה זה אומר, אם בכלל אפשר לאנוס ילדה בגן חובה ואם זה מצביע על פגיעה מינית או סתם התנהגות של ילדה קטנה. היא ממש מכורה לזה שאני מרים אותה, וכשאני לא מרים אותה היא בוכה. פעם אחת כשהיא ישבה עלי היא התחילה ללקק לי את הצוואר וכששאלתי אותה "היי מה קורה?" היא רק חייכה בצורה מוזרה... וגם כמה פעמים שמתי לב שהיא שוכבת על חברות שלה בצורה שגרמה לי אי נוחות.זה אומר משהו או שהיא סתם רוצה צומת לב ומתנהגת כמו ילדה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להטרדה מינית

הוספת תגובה

• זאת ילדה? זאת סוטה!

f
    07/03/2009

בכל מיקרא היא לא "נאנסה"...תמנע ממגע איתה ונסה לדווח להורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    09/03/2009

שלום רב,

שמחתי על הרגישות והעירנות שאתה מגלה.
    אתה מתאר התנהגות חריגה לילדה בת חמש, מעלה שאלות. לא ברור היכן למדה התנהגויות כאלה, שמעלות חשד לכוון מיני. נראה לי נכון לערב פסיכולוגית איתה אתם עובדים, לשם העמקת אבחון והתערבות.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו