מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להטרדה מיניתמאור05/03/2009
שלום, אני בן 21, מדריך נוער בשכונת מצוקה בדרום הארץ. יש ילדה אחת בגן חובה שמתנהגת בצורה מוזרה ורציתי לשאול מה זה אומר, אם בכלל אפשר לאנוס ילדה בגן חובה ואם זה מצביע על פגיעה מינית או סתם התנהגות של ילדה קטנה. היא ממש מכורה לזה שאני מרים אותה, וכשאני לא מרים אותה היא בוכה. פעם אחת כשהיא ישבה עלי היא התחילה ללקק לי את הצוואר וכששאלתי אותה "היי מה קורה?" היא רק חייכה בצורה מוזרה... וגם כמה פעמים שמתי לב שהיא שוכבת על חברות שלה בצורה שגרמה לי אי נוחות.זה אומר משהו או שהיא סתם רוצה צומת לב ומתנהגת כמו ילדה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת ילדה? זאת סוטה!
f07/03/2009בכל מיקרא היא לא "נאנסה"...תמנע ממגע איתה ונסה לדווח להורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר09/03/2009שלום רב,
שמחתי על הרגישות והעירנות שאתה מגלה.
אתה מתאר התנהגות חריגה לילדה בת חמש, מעלה שאלות. לא ברור היכן למדה התנהגויות כאלה, שמעלות חשד לכוון מיני. נראה לי נכון לערב פסיכולוגית איתה אתם עובדים, לשם העמקת אבחון והתערבות.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)