בחזרה לילדות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחזרה לילדות..
    דניאל
    27/03/2009

שלום,
    אני בת 15 ויש לי משהו שבזמן האחרון דיי מטריד אותי.
    לפני כ- 3 שנים פלוס-מינוס שהייתי בסביבות הגיל 11 זה קרה. אז היה אצל סבתא שלי מישהו בסביבות הבן 50 ומשהו שהוא מכיר את סבתא שלי והיה יושב אצלה כל פעם לשתות קפה (אוהב את הקפה שלה),הוא צייר וכל פעם שהייתי אצל סבתא שלי הוא נדלק עליי ואמר כמה אני יפה ואמר לי שאני דומה כל כך למישהו מפרסומת (מהפרסומת של מוי-כיף השחקנית ההיא, משם קרא לי כל פעם "מויי כיף","מויי כיף"..). הוא היה מצלם אותי כך פעם ואז בבית שלו מצייר אותי ומביא לי ציורים שלי בבריסטול גדול חינם כזה.
    עכשיו: יש לי מעין פלשבק כל פעם שאני נזכרת בזה: הוא היה בא אלי ואומר לי תני לי נשיקה בפה והייתי נותנת (והינה הפלשבק חוזר...),וכל פעם הוא היה יושב והיה מושיב אותי עליו כמו ילדה קטנה ואני זוכרת שהוא היה מכניס את היד שלו ומשמש בחזה שלי (שעוד היה לי חזה דיי קטן ושהחזה עוד גדל ), ואני זוכרת עוד כמה שקשור ...הוא היה כל כך אוהבאותי ומתנהג אליי כאילו אני הבת שלו.
    יש לציין: שאת כל הדברים האלה סבתא שלי בכלל לא ראתה, וזה היהתקופה של כמה חודשים משהו כזה ( אני לא ממש זוכרת..).
    ואז אני זוכרת שעבר קצת זמן, וכל פעם שראיתי אותו באזור של סבתא שלי ניסיתי לברוח,כדי שלא היתקל בו. כיום שאני רואה אותו אני לא מדברת איתו כל כך אלא רק עוברת ומחייכת חיוך מאולץ.
    עכשיו: למה ניזכרתי דווקא עכשיו?!
    השבוע היה בבית ספר שלנו מין הרצאה על הטרדות מיניות, דיברו איתנו על כך,סיפרו סיפורים ועוד.. אז הייתי ילדה דיי תמימה שלא הבינה את המשמעות של זה, וגם הייתי מאוד ביישנית. לכן, אני הסיפור הזה חזר אליי מאז שהייתה את ההרצאה הזאת בכיתה שלי.
    לא סיפרתי מעולם לאף אחד על זה. ויותר מזה אני לא חושבת שיש מה לעשות פשוט יש מה שאומר:
    להרוג את הכלב לא ירפא את הנשיכה.
    מה עלי לעשות? הרייי עבר זמן, בשביל מה לעשות משהו ..??!?!??!
    מקווה שתעזרו לי.
    תודה מראש
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחזרה לילדות..

הוספת תגובה

• תגובה - רונית סדגר

רונית סדגר
    30/03/2009

שלום לך יובל,
    מדברייך ברור שההרצאה בביה"ס גרמה לך להזכר בהטרדה ממושכת שעברת בילדות. העובדה שהזכרון עולה ומטריד, אולי מעלה אפשרות של טיפול שיכול לעזור.
    במידה ואת רוצה להתלונן, הייתי ממליצה ליצור קשר עם פרויקט ליווי בהליך הפלילי במרכז סיוע, טלפון 1202 ולבקש את עזרתן.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב..

דניאל
    30/03/2009

הינך חושבת שאני צריכה להתלונן, או לעזוב את זה?
    הריי זה לא כל כך מטריד אותי !?מה לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    06/04/2009

יובל,
    בפרויקט הליווי בהליך הפלילי תוכלי לקבל מידע על התהליך, וזה יכול לעזור בקבלת ההחלטה. רק את יכולה להחליט האם תלונה תחזק או תחליש אותך.
    אני ודאי אינני יכולה לענות עבורך.

רונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובל היקרה!!!

שני
    03/05/2009

צר היה לי לקרוא את מה שכתבת. ברור שהכלב הזה ניצל אותך. לדעתי - ברור שאת צריכה לדבר - כדי שלא יעשה זאת לילדה אחרת ובכך יהרוס את עולמה. את גם צריכה לספר לסבתא שלך - שהרי היא הכניסה אותו לביתה וכיבדה אותו - והוא הרי לא שווה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו