ייעוץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ דחוף
    מיטל
    01/05/2009

הי , יש לי ידיד שהיום בגיל אי מבוגר שעבר התעללות מינית בילדותו, אני מאוד קשורה אליו ונורא רוצה לעזור רק שלא ממש יודעת איך הוא עובד כנער ליוי מוכן שיתעעלו בו פיזית וקורא לעצמו זונה היו מצבים שגם אני כבר קראתי לו ככה ששמעתי תסיפורים על הנשים שהוא הולך איתם ומצד שני ניסיתי להראות לו המון אהבה אני לא ממש יודעת איך מתנהגים עם אנשיםכאלה ומה באמת יכול לעזור להם להתייחס אליהם כמו לזונה ולקרוא להם ככה שהם טוענים שהם ככה או בדיווק ההפך? גם אהבה גדולה לא הכי עזרה כי הוא נורא פחד ממני מהאהבה שלי תמיד ניסה להילחם בה עזרתכם הדחופה לייעץ לי איך אני אומרה לנהוג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ דחוף

הוספת תגובה

• תגובה - רונית סדגר

רונית סדגר
    04/05/2009

שלום מיטל,
    אני מבינה את ההתלבטות בין התייחסות לאותו חבר כאדם לבין התייחסות אליו כנער ליווי. האמת היא שצריך לזכור שמדובר באותו אדם שמגיע לו להיות אהוב ולקבל תמיכה. רק ממקום כזה יש אפשרות שהוא יוכל לבחור במקצוע שאין בו התעללות.
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר

פרופ' רחל לב-ויזל
    15/05/2009

שלום לך,
    מתוך ספור חייו והמצב הנוכחי של חברך נראה כי יש מקום לבחון פנייה לגורם מקצועי. אנשים שעברו פגיעה מינית חווים לעיתים קרובות תחושה של הומלס בגוף שלהם. הרגשה של לא לרצות לחיות בתוך גופם שעלולה להביא להתנהגות מזלזלת ופוגעת בגוף של עצמם.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו