ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    אננניי
    18/05/2009

שלום יש לי שאלה אני לא כול כך בטוחה שזה המקום הנכון לשאול שאלה כזאת,
    אבל זה בעיה של הסוג הזה הטרדה מינית.
    בכל מקרה ,
    יש לי אתר אחד של היכרויות של בנים וזה. כדיי לי לנסות להיפגש עם ילד שהוא יותר מהגיל שלי אני בת 16 ונגיד שהוא בן 22 או יותר,
    האם כדאי לי להפגש איתו? ולפניי שאנחנו ניפגש (אם ניפגש לא בטוח) כמובן שאנחנו מתכתבים ואומרים לאחד השני קצת על עצמו בן כמה מאיפה וכול זה.
    השאלה פה,
    שהאם כדאי לי להפגש עם מישהו מהאתר?
    ואני יודעת שכולם אומרים שלא וזה מסוכן מאוד כי את לא יודעת בדיוק מה מסתרר מאוחרי המסך ואיזה טיפוס הוא. זה לא שאני לא יודעת.
    אבל אשמח לקבל יותר פירוט על זה.

ערב טוב ותודה,
    סמדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• היכרויות באמצעות אתרים

פרופ' רחל לב-ויזל
    21/05/2009

ממקרים לא מועטים של פגיעות מיניות בעקבות היכרויות באמצעות האינטרנט אני ממליצה בכל פה שתזהרי. המנעי ממפגשים עם מתכתבים שאינך יכולה לדעת מה זהותם, מה המיניע לקשר אתך, ומה מטרתם.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    24/05/2009

שלום לך סמדר,

קיימות שתי בעיות שאת מציגה - קשר באמצעות האינטרנט בכלל, והפרש גילאים ניכר.
    לגבי הפרש הגילאים - מדובר בשש שנים מאוד משמעותיות, ואני חשדנית במידה מסוימת לגבי האינטרס של הבחור ליצירת הקשר איתך.
    לא נראה לי שכדאי לקחת סיכון ולפתח את הקשר.
    באופן כללי, קשר באינטרנט כרוך בסיכון, ובשלב זה של חייך לא הייתי לוקחת סיכון זה.
    עדיף להיפגש עם נערים שאת מכירה, או שמוכרים בחוג החברים.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו