אני צריכה עזרה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה דחוף!!
    מיכל
    19/05/2009

שלום,
    ביום שישי האחרון, נכסתי בשקט לחדר של הבת שלי בת ה- 12 וראיתי אותה מפסקת רגלים ונותנת לאחיה הקטן בן ה-4 לשחק באבר מינה, אותו יום אני אבודה! במשך כל היום עולות לי התמונות ואני לא מצליחה להרגע.
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה דחוף!!

הוספת תגובה

• להביא את הבת שלך לפסיכולוג ולדאוג

מישהו
    20/05/2009

לטיפול באחיה הקטן כדי שלא יסחוב בצורה קשה את הטראומה בעתיד אני לא יודע כל כך אבל אני חושב שככל הטיפול מתחיל מגיל יותר קטן כך הוא יותר יעיל,בקשר לבת את צריכה להביא אותה לפסיכולוג ולהסביר לה שמה שהיא עשתה זה אסור וחמור.אסור להתעלם מיזה!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בין אחים

פרופ' רחל לב-ויזל
    21/05/2009

שלום לך,
    חשוב לשוחח עם בתך ועם בנך ולהגדיר מה מותר ומה אסור, מה בתחום האישי-פרטי ומה לא. בנוסך חשוב לבדוק מדוע היא כל כך עסוקה בגירוי מיני.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    24/05/2009

שלום מיכל,
    אין ספק שנחשפת לאירוע קשה.
    נראה לי שחשוב לברר עם ביתך - לא ממקום של בהלה - מה הייתה משמעות האירוע ומה הניעה אותה לכך. כמו כן, חשוב לבדוק כיצד הגיב בנךלכך, ואם זה דורש התערבות טיפולית (גם אצל הבת וגם אצל הבן).
    חשוב לא להתעלם מהאירוע, אך גם לגשת בגישה של בירור ללא אשמה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו