אני דווקא מישהו שאבא שלו נגע בו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני דווקא מישהו שאבא שלו נגע בו...
    אבנר
    21/05/2009

אני בן 38 ולפני 25 שנה אבא שלי נגע בי למטה כמה פעמים ואח"כ איזה 20 שנה עשה לי טרור בבית, שאני לא יכול לזוז בלעדיו. עכשיו אני כבר לא תלוי בו, אבל בגלל שהמשפחה קצת מסורתית, אני מבקר בבית (בשביל אמא שלי ואח שלי ולא בשבילו), ואני צריך לראות אותו. זה אוכל אותי לראות אותו עושה חיים ושיש לו נכדים שהוא ככה נהנה מהחיים. החולרה הזה הרי היה צריך להיות בבית סוהר מנותק מכל העולם, חי בזבל של עצמו ושאף אחד לא ישים עליו והוא נהנה. למה? איך אפשר לחיות עם החוסר צדק הזה? מישהו מהדתיים פעם חשב על זה? למה אני צריך לראות את הזבל הזה נהנה ולי קשה לצאת עם מישהי כי אני לא יודע אם היא תרמה אותי או תגנוב לי את הזרע בהריון לא רצוי או תגנוב לי כסף?
    כל החיים הוא רק הפחיד אותי שאם אני רוצה משהו אז שאני אגיד רק לו ולא לאחרים כי כולם רוצים לדפוק אותי ולעבוד עלי. איך יוצאים מהסיוט הזה שאי אפשר להאמין לאף אחד? אני לאט לאט מתחיל להאמין, אבל כמה שאני נראה בסדר, ועובד בעבודה מצוינת בסוף אמא שלי אומרת לי למה אתה לא מדבר איתו? אני לא רוצה לתת לו כלום! אסור שהוא יהנה מכלום החולרה הזה. למה שהוא יהנה מנכדים? למה כולם מאמינים לו מתי שהוא עושה פרצוף מסכן? למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאבנר

פרופ' רחל לב-ויזל
    21/05/2009

אבנר שלום,
    אני מבינה את כעסך ותחושת התסכול בה אתה נמצא. ויחד עם תחושת התסכול הרצון העז שלא לפגוע בחברי המשפחה האחרים. אני ממליצה לך על מנת לנסות ולמצוא מוצא לרגשות המציפים ואולי לחשוב על אלטרנטיבות להתמודדות שיכללו בהמשך שיחות עם אביך להגיע לשיחות עם איש מקצוע בתחום הפגיעה המינית בגברים.
    בהצלחה
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    24/05/2009

שלום רב,
    אני שומעת כאב וכעס רב בדבריך, ולא פלא - על רקע מה שעברת.
    אין ספק שההתמודדות קשה, וניתן לחשוב עליה בשני אופקים:
    האחד - הגשת תלונה, והשניה, לבחור בדרך טיפולית שתאפשר לך לרפא את הפצעים ולא לתת לפגיעה להכתיב את מערכות היחסים שלך.
    התהליך לא קל, אבל יכול לחולל שינוי.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו