מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיימתי יחסי מין בלי רצוניאנונימית21/05/2009
שלום ,
כשהייתי בת 16 , היה לי חבר בן 18 .
הוא עמד על זה שנקיים יחסי מין אבל לא הסכמתי,
יום אחד הוא הביא אותי לבית שלו וקשר לי את העיינים בצעיף.
בדרך הרגשתי שהוא החל להפשיט אותי, נסיתי להתנגד אבל הוא החזיק אותי ולא יכולתי להשתחרר. וכשהוא הסיר את הצעיף
מעל עייני, מצאתי את עצמי בחדר עם מיטה זוגית וראיתי אותו ערום , ואותי גם.
הוא דחף אותי על המיטה , נשכב ומשך אותי עליו. הוא החדיר את איברו לאיברי והכריח אותי לקפוץ עליו ולעשות כל מני תנוחות מיניות שונות, הוא איים עליי ואמר שאם אני לא אעשה את זה הוא יספר לכל החברים והחברות שלי שאני זונזונת. לא הייתה לי ברירה והמשכתי לעשות זאת, הוא אמר לי לגמור ולהשמיע נגיחות. הוא החדיר את איברו לפי ונע קדימה ואחורה. בסוף נרדמו במיטה.
למחרת בבוקר ברחתי והשתמשתי באמצעי מניעה וגלולות .
כיום אני בת 25 ואני עדיין שותקת. מה לעשות ? אני יכולה עדיין להגיש תלונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין שלא מרצון
פרופ' רחל לב-ויזל21/05/2009ההתלבטות שלך באשר לאירוע עולה מעצם ההגדרה של יחסי מין שלא מרצון לעומת המילה אונס. על פי החוק כפיה של יחסי מין תוך כדי איום הוא אונס. השאלה שאת שואלת נשמעת לי כמורכבת מהרבה רבדים ורגשות סותרים כגון: משמעות ההשתיקה, העלבון, הפחד מהסביבה, הרצון לעמוד על שלך ולהעניש את הפוגע, מידת השותפות שלך, הכעס על עצמך ועוד.
נראה לי שמספר שיחות עם איש מקצוע יסייע לך לבחור בדרך המתאימה עבורך.
מבחינה חוקית את יכולה כמובן לתבוע אותו עד 7 או 10 שנים לאחר האירוע. האם זה מה שאת רוצה?
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)