מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה בת 4אנונימית06/06/2009
אחיינית שלי בת 4 ישבה ושחקה עם ברביות.
אני הייתי עסוקה במרחק מה ממנה כששמעתי שהיא אמרה משהו כמו:
נראה את התחתונים או נוריד את התחתונים.
ואז היא קרבה את שתי הבובות בידיה והשמיע קולות גניחה.
בסוף הברביות התנשקו וזהו.
הילדה שמחה,מתנהגת כרגיל,
ילדה תקשורתית וחכמה.
נראה שהיא מוטרדת מעט לגבי הבטחון הקיומי של הבית - אך אולי זה קשור לכך שהיא בת לנישואים שניים לאחר מות האם של אחיה הבוגרים. יש לה אחות בת 6 ושלושה אחים בוגרים בהפרש ניכר.
למה לשים לב?
האם לדובב אותה? איך לדבר אתה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
פרופ' רחל לב-ויזל06/06/2009נראה לי שכדאי לדובב אבל לא להיכנס ללחץ או להלחיץ את הילדה, היא גם בגיל שיתכן ויש משחקים הקשורים לכך בין הילדים בגן וכל מה שחשוב הוא להבהיר מה הגבולות של מותר נכון ואסור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - ילדה בת 4
אנונימית07/06/2009שלום :
תודה על התגובה.
מה שהטריד אותי מאוד היו הקולות הנלווים שהיא השמיעה.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ילדה בת 4
אנונימית07/06/2009אני רוצה להוסיף.
מדובר באותה משפחה של ההודעה "בן משפחה מטריד"
ולכן אני כל כך פוחדת לדובב אותה.
אני לא מאמינה שאבא שלה ניצל אותה מינית. אבל עדיין הסיכוי האפסי הזה כל כך מפחיד אותי,
אינני יודעת איך נוכל לחיות אם יתגלה מעשה שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר14/06/2009שלום רב,
אני מבינה כמה קשה לשאת את המחשבה שקרה משהו בעבר עם האב. יחד עם זאת לטובת הילדה, ודאי לא כדאי להתעלם מכך. לכן, חשוב להפנות לייעוץ לגן. אם יעלה מידע חדש, אני בטוחה שבמערכת יסיעו לכולכם בתהליך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את יודעת שהוא מסוכן
שני21/06/2009למה את שולחת אותה אליו????
חמודה - ילדה בת 4 לא גונחת בטיבעיות. היא ראתה מישהו שעושה זאת או שמישהו נגע בה וגנח. היא למדה את זה. זה לא משהו שבא טיבעי ממנה.
תתעוררי ותשמרי עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר11/06/2009שלום רב,
הרגישות שלך מעוררת התפעלות! נראה לי שהדרך הנכונה היא לפנות לגן ולבקש אולי שפסיכולוגית שמתמצאת בתחום תנסה לברר עם הילדה.
חשוב שזה יעשה באופן רגיש ומקצועי.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)