האם הבוס שלי מטריד אותי מינית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הבוס שלי מטריד אותי מינית?
    לירון
    09/06/2009

ברצוני להתייעץ בשאלה בעצם מהי הטרדה מינית, אני עובדת בחברה קטנה שאני הבחורה היחידה, מאז התחלתי במקום העבודה (לפני כחודש פלוס)אני זוכה לשלל הערות מצד המעסיק שלי, גם ליד לקוחות, לאחר שדיברתי איתו על כך הוא הפסיק, בהתחלה הוא נגע בי בצורה חברית ואמרתי לו שאני לא אוהבת שנוגעים בי בצורה עדינה, והערתי לו על ההערות שהוא נותן לי, אולם המעסיק לא הפסיק עם ההערות הסקסיסטיות שלו בפני- מדבר עם לקוח לידי על האם הוא "העמיס בחורה", על יחסי מין, ושלל הערות גזעניות הנוגעות לנשים "הנשים הישראליות הן בהמות", הערתי לו גם על זה אך הוא אמר שזה לא מתוקף תפקידי להעיר לו, מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    11/06/2009

שלום רב,
    אין ספק שיש כאן מקרה של בוטות וחציית גבולות. אני חושבת שיש לך אפשרות להסביר לו שדבריו הם בגדר הטרדה ובניגוד לחוק.
    יתכן שהצבת גבול כזו תוכל לעזור.
    חשוב שהוא יבין איך זה משפיע עליך ועל עובדים נוספים ואיזו סביבת עבודה זה מייצר.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו