אח ואחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח ואחות
    בדוי
    11/06/2009

כשהייתי בת 10 אח שלי שגדול ממני ב6 שנים לקח אותי לחדר של הוריי אמר לי לשים את ידיי על המיטה,להתכופף,וגם את הראש,כשאני עומדת על הרגליים.הוא הוריד לי את החצאית ואת התחתונים והרים קצת את החולצה. הוא פתח לעצמו את הריצ'רץ' של המכנסיים והוריד מקדימה את התחתונים,וכשרציתי להסתובב הוא לא נתן לי כדי שאני לא יראה לו את הזין.
    הוא בהתחלה ליטף אותי ונגע לי בחזה שבקושי היה..ואז הוא העביר את הזין שלו על התחת שלי. זה היה דוחה וחם ומגעיל.ככה הרבה זמן ולאט לאט הכניס אותו יותר לחריץ... הוא העביר אותו מלמעלה עד למטה וחזרה. נגע בסיבובים בחזה. ואז נראה לי שהוא קצת הכניס את הזין שלו ממש לתוכי.או לפחות קצת.וכל רגע אמרתי לו:"נו...אני צריכה ללכת..."כי הייתי בדרך לחברה שלי..וגם כי זה הגעיל אותי ברמות. והוא אמר עוד רגע...עוד רגע...ו-מה איכפת לך?שנייה ואני גומר. ואז בסוף,אחרי איזה חצי שעה הוא הרים את המכנסיים שלו והלך לשירותים,\והשאיר אותי ככה.הרמתי לעצמי את החצאית והתחתונים ורצתי מהבית כי הדרך לחברה שלי. זה חזר על עצמו במשך שנה או שנתיים כל פעם בצורה שונה.פעפ בחדר שלי שיחקתי במחשב,ואז הוא בא,ואמר לי רק לשבת עליו...והוא הוריד לנו את החלק התחתון של הבגדים וישבתי עליו והוא ליטף אותי כמובן ולפעמים אמר לי לקום רגע... או בחדר כביסה שעמדתי וחיפסתי בגד,והוא בא ואמרתי לו שאין לי כח ודי,שיעזוב,והוא אמר:"נו,זה לוקח שניה..." וכמובן זה לקח איזה רבע שעה...ובעמידה כמו איזה הבלה הוא ניסה(או הצליח)לזיין אותי. או במטבח,בשבת,כשכולם ישנו אכלתי מעדן והוא פשוט בא מאחורה ולא היה לי כח אפילו להגיב.הוא פשוט התחיל שוב עם הזין שלו לגשש לי בתוך התחת. היתה עוד פעם ששכבתי במיטה שלי ושמעתי אותו בא אז עשיתי את עצמי ישנה...והוא כמו מפגר,כאילו שאם הייתי ישנה לא הייתי מתעוררת מיזה,בא מעליי והפשיט אותי ואותו, והתחיל שוב...ואני לא זזתי.שכבתי על הבטן. אני גרה איתו עד היום באותו בית...
    זה יעזור אם אני לא אראה אותו יותר? אף פעם לא אמרתי לו על זה כלום,וכולם בבית יודעים שזה קרה.אם אני יוציא עליו כל מה שיש לי ועל ההורים זה ישחרר אותי?

אשמח לתגובות.......!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח ואחות

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא מגיב??

בדוי
    11/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    15/06/2009

שלום לך,
    קשה היה לקרוא על החוויה הקשה שעברת עם אחיך וברור לי שקשה עוד יותר היה להיות בה.
    קראתי את דבריך ואני מרגישה דאגה לאור כל משעברת. נראה לי שבהחלט מגיע לך להגיע לטיפול מקצועי אצל מומחים בנושא פגיעות מיניות. אני חוששת שאם תוציאי את הכאב והכעס עליו ועל ההורים - תשלמי על כך מחיר רגשי.
    אני בהחלט ממליצה על טיפול שיסייע לך גם בהיבט הרגשי וגם בקבלת החלטות לגבי התקשורת עם אחיך והמשפחה.

בהצלחה

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו