אני פגועה נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פגועה נפשית
    מרה
    14/06/2009

איך להיתמודד עםבשורה ? היום היתקשרה אלי בחורה שבעלי נגע בא נגד רצונה ובעבר שמעתי מעוד שלושה נשים שגם בהם הוא נגע. אנחנו הורים לילדים נהדרים בעלי אדם מסכיל ודתי .במשך כל השנים חשד בי י ות.מיד אמרתי שיכול להיות שהוא כזה לכן הוא חושד בי .והיום עולמי חרב עלי. אנה אני צריכה עזרה והכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני פגועה נפשית

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    16/06/2009

שלום רב,
    אכן נשמע שאת גם פגועה וגם מופתעת. נראה שהקושי הוא בשני מישורים - גם הקושי בריסון של בעלך וגם בהקשר הזוגי. אולי כדאי להתחיל בפניה לטיפול זוגי ומשם להמשיך גם בטיפול אישי בבעלך.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא טיפול ולא נעליים

שני
    21/06/2009

בעלך צריך לשבת בכלא ולרסן את עצמו כדי להבין שלא נוגעים בבחורות בניגוד לרצונן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתור מטפלת

מופתעת
    24/06/2009

אני מאד מופתעת מהתגובה שלך.
    הקושי הראשון שאת מציינת - קושי בריסון בעלה
    מה זאת אומרת בריסון בעלה ?? ממתי אנשים אחראים על אנשים שעברו את גיל 18 ?? ולכתוב את זה כריסון ???
    ובכלל למה את מכניסה אותה לאחריות על מעשי בעלה וטוענת בעקיפין שהיא צריכה לטפל בזה ??
    טיפול אישי בשבילה זה נפלא , אם היא מעוניינת או תיהיה מעוניינת לטפל בנישואיה זו בחירה שלה. בעלה צריך לתת את הדין על מעשיו כלפי נשים שנפגעו ממנו ובמקביל הוא צריך ללכת לטיפול כדי להפסיק את התקיפות הללו בעתיד. היא עדיין לא אחראית ולא תיהיה אחראית למעשיו והיא בעיקר לא צריכה לקחת אחריות על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו