הטרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה
    מורן
    22/06/2009

בעבודה שלי יש אחראי מעליי והיום סידרתי את השולחן הוא עבר לידי והביא לי פליק בתחת הייתי בשוק ואמרתי לא מה אתה עושה הוא התחמק והמשיך בדרכו שדיברתי עם חברתי לעבודה היא אמרה לי שהוא נוגע גם בה מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה

הוספת תגובה

• כנשים

מופתעת
    24/06/2009

אנחנו לא רגילות ליצור מהומות.
    חינכו אותנו להיות שקטות , מנומסות , פגיעות , עדינות ועוד ועוד
    למה לא לפנות עם זה למי שמעליו ולציין שזה ברור שאתן הולכות לדווח במשטרה אבל רק רציתן ליידע כשזה ברור לכן שהשיחה הזו לא תעבור אל התוקף.
    למה תמיד כשאני מדברת עם נשים על הדברים הללו - לפנות למשטרה , נשמע לא הגיוני בעליל.
    ואני לא מערבבת תקיפות מיניות אגרסיביות / אונס לתקיפה מינית שהיא יותר מכעיסה , עוברת גבולות , מזלזלת בכבוד ולא נעימה כמו מה שאת מציינת . במקרים האלו החשיפה שתדרשי לה לא גורמת להצפת טראומה מזעזעת שיהיה קשה לעמוד בה ( או כך נדמה לי . אין לי כוונה לזלזל )

עבדתי לתקופה בעיסויים בספא ואמרתי לעצמי שאם מישהו ישלח אלי יד ברור לי מאליו שאפנה למשטרה. אני הייתי בערך היחידה שחשבתי שאם מישהו חושב שאני זונה או משהו בדומה וישלח אלי ידיים בהתאם צריך להבין בצורה חריפה מה הגבול הנכון.
    אותו הדבר הבוס הדפוק שלך שצריך להבין מה הגבול כנראה בצורה חריפה מספיק.
    הוא צריך להבין שזה שהוא הבוס שלך לא אומר שהוא הבוס של הגוף שלך , לא לעשות ממך כלי שרת , לא לקחת כברור מאליו שמותר לו להעביר יד על הישבן שלך בדיוק כמו שהוא ילטף חפץ אחר במשרד ולהבין דרך הפנייה שלך למשטרה שיש מולו אדם שווה ערך ולא חפץ.
    אני בספק אם עוד מישהי תחווה את זה ממנו שוב אחרי שתתלונני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    24/06/2009

שלום רב,
    אכן - התנהגות פוגעת ובודאי לא הולמת.
    ניתן לפנות לאדם האחראי בארגון על הטרדה מינית, ואפשר גם להתעמת ישירות מול אותו אחראי ולהבהיר שהדבר אינו מקובל.

בהצלחה

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו