מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהקרן02/07/2009
היי
עברתי הטרדה לפני 13 שנים כשעליתי לישראל ע"י דוד שלי במשך מספר חודשים.
היום אני בת 24 מפחדת להתחיל את חיי . כל גבר שאני רואה נוטה לפחד למרות שאני יודעת
שאין על מה.
איך אוכל להתגבר על הפחד??? מאוד מפריע בחיי יום יום ואף משפע בבחירת בן זוג.
מצפה לתשוה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית
פרופ' רחל לב-ויזל03/07/2009קרן היקרה,
אינלך מפרטת את ההטרדה ואינך מספרת האם שתפת מי מבני משפחתך ואיזה קשר יש לך כיום עם הדוד שהטרידך. חשוב לדבר ולשתף מישהו. אם אין מישהו מן המשפחה, אני מציעה כי תפני לייעוץ בתחום באחת מן התחנות המתמחות בנושא או במרכזי הסיוע.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרוט
קרן05/07/2009שלום
דוד שלי היה בהתחלה אומר דברים שהיו גורמים לי אי נוחות היה קורץ או שולח לי נשיקה עד שיום אחד שהייתי בבית לא לבד איתו הוא קרא לי לחדר זרק אותי על המיטה ונשכב מעליי התחיל לנשק אותי ולגעת בי בכל הגוף.ברחתי ממנו בבהלה מרובה.
לבני המשפחה לא סיפרתי כי אבי הוא איש קשה ערף פחדתי שיהיה מלחמה בתוך המשפחה.
לאיזה תחום עלי לפנות ? האם יש בשרות הקופה? אפשר להמליץ על מספר מקומות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר06/07/2009קרן יקרה,
כאשר אדם קרוב פוגע, היכולת לבטוח ולתת אמון נפגעת בצורה קשה. כל אדם הופך להיות פוגע פוטנציאלי והפחד הוא סוג של מנגנון הגנה שמלמד אותך להיזהר ולהישמר. כאשר הפחד משתלט, באמת קשה מאוד להבחין בין סכנה למקום מיטיב, ולכן חשוב לפנות לעזרה מקצועית שבה תוכלי לעבד את הפגיעה שעברת וללמוד כלים איך ליצור קשר בטוח.
בהצלחה
בקי מנדלוביץ
ב/ רונית סדגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)