מהי חומרת המקרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהי חומרת המקרה?
    dipidi
    09/07/2009

שלום,
    הנני בחור בן 25 וביקרתי שבוע שעבר אצל רופא אף אוזן גרון, כדי לבדוק כאבים באוזן שלי.
    זו הייתה הפעם הראשונה שלי אצל אותו רופא.
    כשעמדתי והוא בדק אותי, הוא הרבה לגעת בי בזמן שהוא מביט בי כדי לבדוק אותי, ואף באמצע כנראה ניחש שזה לא נעים לי ושאל "משהו לא נוח לך?". בסיום הבדיקה שנעשתה בעמידה, באופן ברור בהחלט הוא ליטף אותי באזור הבטן, מה שכמובן לא היה נחוץ לבדיקה.
    בהמשך, ביקש לבדוק אותי גם בישיבה. ישבתי על המיטה והוא התקרב אליי ממולי ומצדדיי. כשנצמד אליי, הרגשתי בברך שלי באופן ברור שיש בליטה קשה באיזור איבר מינו.
    לאחר מכן כשבדק אותי מהצד, משום מה הבליטה שבאיבר מינו הייתה צמודה בדיוק לגב היד שלי (ישבתי וידיי היו רפויות בצדדים בצמוד לגופי), והרגשתי אותה בבירור, והייתי חסר אונים.

בסיום כשהסתובב וראשו הביט הצידה, העזתי להביט לחלקו התחתון והבחנתי שבהחלט הייתה בליטה ברורה באיבר מינו.

בסופו של דבר, יצאתי מהפגישה איתו בתחושה של לכל הפחות-הבעת חיבה מוגזמת, מיותרת ולא מכבדת מצידו, ולכל היותר-ניצול מיני שפל ונפשע.

תיארתי כאן את המקרה בדייקנות מירבית.

ברצוני לשאול אותכן בבקשה, עם כל הצער-ככאלה שבעלות הבנה וניסיון בנושא, עד כמה חמור המקרה שתיארתי?

ברור לי שגם אם אתלונן במשטרה, מכיוון שלא נכח איתי אדם נוסף בבדיקה - לא אוכל להוכיח את דבריי והרופא ימשיך לעבוד בעבודתו ולא ישא בשום דין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהי חומרת המקרה?

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    19/07/2009

שלום רב,

אין ספק שמדובר כאן במקרה הטרדה וחציית גבולות. אני יכולה לשער כמה קשה היה המפגש עבורך.
    לגבי תלונה במשטרה - לעיתים מצטברות תלונות נגד אותו אדם ואז יש יותר תוקף לתלונה. זוהי סוגיה שכדאי לשקול אותה.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו