רופא ילדים שמתנהג משונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא ילדים שמתנהג משונה
    tamar
    22/07/2009

יש לי 4 ילדים והקטנה בת 8, לפני חודש כאשר באתי איתה לרופא ילדים הוא עשה משהו שלא עשה לפני כן. כאשר הוא בדק אותה הוא אמר לה להתקרב אליו ואז הוא תפס אותה עם שתי הרגליים שלו, זה לא שהיא לא משתפת פעולה או משהו, ואז הוא מישש לה את החלק העליון של הגוף, ואז רק בדק אותה עם המסכת. האם זה נורמלי? בבדרך כלל ילדים הוא מושיב אותם על המיטה שלו בחדר לבדיקה, וההתנהגות היא חריגה,, אני חושבת לא זכור לי שראיתי אותו מתנהג בעבר ככה, ויש לי ילד גדול בן 19, וגם הוא לא זוכר שהרופא התנהג ככה בעבר ואמר שזה משונה. מה לעשות?
    הוא רופא ותיק, לא צעיר אבל לא זקן. הייתי בשוק, מה עושים? לפני שבועיים עוד פעם זה קרה. מה עושים? מה הוא השתגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא ילדים שמתנהג משונה

הוספת תגובה

• תשובה

זוהרה
    26/07/2009

פני למי שמטפל בקופתך בנושא הטרדה מינית. יש בכל קופה ממונה ( אחות או עו"ס) על כך. גם אם אין זה בטוח הטרדה מינית אותה בעלת תפקיד יכולה לשוחח עם הרופא ולקבל הבהרות וגם אם לא היו לו כוונות, ניתן לשקף לו שהתנהגותו פסולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    26/07/2009

שלום רב,
    מתאורך באמת עולה תחושה של חציית גבולות ואי שמירה על כללי האתיקה.
    צריך להיות ממונה בקופת החולים האחראי על הטרדה מינית והוא הכתובת הנכונה לפניה להגשת תלונה. ניתן גם להגיש תלונה במשטרה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו