מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד להיות פדופילmoche23/07/2009
אני סובל מחרדות ומדיכאון עקב זה שהכנסתי לעצמי לראש שאני פדופיל למרות שאיניני נוגע בשום אופן באיברים אינטימיים בכוונה תחילה (דהיינו חוץ ממקומות שמטבע הדברים נתקלים מדי פעם בילד או ילדה במשחק כדורגל או בבריכה) , דבר זה נודד שינה מעיני וגורמות לי למחשבות אובדניות עד כדי תכנון מעשה התאבדות!!!!! כל פעם שאני נתקל בילד , דבר שנראה נורמלי לחלוטין במשחק , תוקפים אותי רגשות אשמה נוראיים בגלל שמיד אני מכניס לעצמי לראש שאני חלאת אדם כמו שכותבים האנשים בתגובות בynet וגם קראתי המון על פדופיליה בויקפדיה ועוד ואני לא מצליח להוציא את זה מהראש שלי ואני כל הזמן חושב שאני משקר לאנשים , זה נשמע מוזר אבל ההרגשה היא מאוד לא נעימה , אני בטוח שיהיו פה שיכתבו " בטוח עשית משהוא חמור אם אתה מרגיש כל כך אשם" אבל לא , ומי שלא מאמין לי שלא יאמין , האם ידוע על הרבה אנשים שסובלים מזה? מה אני אמור לעשות חוץ מלקחת תרופות נוגדי דיכאון חרדה שלא עוזרים לי ? ולמה אנשים לא מדברים ל זה? מה בדיוק אסור ומה מותר? האם מותר ללטף ילד על לחיו?י אני מבולבל לגמרי , אני רק מקווה שפה באתר לא תשפטו אותי , ביי ותודה אם תעזרו לי , אני בן 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' רחל לב-ויזל25/07/2009אני מאד מעריכה את פנייתך ורצונך להיעזר. חשוב כי תגיע לעזרה מקצועית בנושא. היות ואיני יודעת מה גילך והיכן אתה מתגורר יש מספר אפשרויות לפנייה, כגון אל"י, על"ם לד"ר טליה אתגר, פרופסור אלי ויצטום בירושלים.
אל תחכה. בהצלחה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר29/07/2009שלום רב,
אני שומעת את הבלבול וחוסר האונים מדבריך.
נשמע שאתה מאוד חושש לחצות את הגבול עם ילדים ולפגוע בהם מינית.
אין ספק שעזרה מקצועית תוכל לסייע ולהבהיר דברים, על מנת שלא תתאפשר פגיעה.
אתה יכול לפנות בצורה אנונימית בטלפון 1201 - ער"ן (עזרה ראשונה נפשית) או
במייל לעמותת עלם (עמותה לנוער במצב סיכון): [email protected].
ניתן לברר מקומות טיפול רלוונטיים או ברווחה או בבריאות הנפש באזור מגוריך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)