הפרת דיסקרטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרת דיסקרטיות
    מיקה
    20/08/2009

לפני כשנתיים עברתי הטרדה מינית במקום העבודה, לאחר ברור המקרה פוטר המטריד. כעבור מס' ימים נודע לי כי מנהל המחלקה בה עבדתי סיפר לאחד מקולגות המשרד שלי על המקרה, דבר אשר פגע בי מאוד. החלטתי לא להתלונן כדי לא לפגוע בקולגה ומצאתי מקום עבודה חדש(אשר לשמחתי גם טוב מהרבה בחינות), לפני מס' ימים, פנתה אלי אחת הקולגות לשעבר שאני עדיין בקשר הדוק איתה ואשר לא סיפרתי לה מעולם על המקרה, וסיפרה לי כי אותו מנהל מחלקה סיפר על מקרה ההטרדה שלי לאחת מהעובדות החדשות במשרד וציין את שמי ואת הפרטים, העובדת הנדהמת פנתה אליה וסיפרה לה על המקרה וזו נדהמה כי חשבה שמדובר בסיפור בדיה והתקשרה לוודא איתי כי אכן לא מדובר במקרה אמיתית.
    האם מקום העבודה חייב לשמור על דיסקרטיות בנושא זה? אם מתקיימת הפרה של הדיסקרטיות מהן זכויות העובד (לשעבר) וכיצד עליו לפעול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרת דיסקרטיות

הוספת תגובה

• הפרת הסודיות

פרופ' רחל לב-ויזל
    21/08/2009

שלוםלך,
    אני מבינה את עוגמת הנפש.
    לא ברורה הסוגיה על מי מוטלת חובת הסודיות בנידון. אני מציעה כי תפני לעו"ד העוסק בתחום ותתייעצי אתו. אם את מתגוררת באיזור חיפה, עו"ד אדם פיש מתמחה בנושא.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    01/09/2009

שלום רב,
    אין ספק שאת מתארת הפרה של סודיות, שהמנהל מחוייב אליה. מכיוון שמעל מנהל המחלקה ישנן פונקציות נוספות, הפנייה הנכונה תהיה למנהל המקום בו עבדת.
    במידה ויש אדם מסוים האחראי לטיפול בהטרדה מינית - זו כמובן הכתובת המדויקת ביותר.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו