מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרת דיסקרטיותמיקה20/08/2009
לפני כשנתיים עברתי הטרדה מינית במקום העבודה, לאחר ברור המקרה פוטר המטריד. כעבור מס' ימים נודע לי כי מנהל המחלקה בה עבדתי סיפר לאחד מקולגות המשרד שלי על המקרה, דבר אשר פגע בי מאוד. החלטתי לא להתלונן כדי לא לפגוע בקולגה ומצאתי מקום עבודה חדש(אשר לשמחתי גם טוב מהרבה בחינות), לפני מס' ימים, פנתה אלי אחת הקולגות לשעבר שאני עדיין בקשר הדוק איתה ואשר לא סיפרתי לה מעולם על המקרה, וסיפרה לי כי אותו מנהל מחלקה סיפר על מקרה ההטרדה שלי לאחת מהעובדות החדשות במשרד וציין את שמי ואת הפרטים, העובדת הנדהמת פנתה אליה וסיפרה לה על המקרה וזו נדהמה כי חשבה שמדובר בסיפור בדיה והתקשרה לוודא איתי כי אכן לא מדובר במקרה אמיתית.
האם מקום העבודה חייב לשמור על דיסקרטיות בנושא זה? אם מתקיימת הפרה של הדיסקרטיות מהן זכויות העובד (לשעבר) וכיצד עליו לפעול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרת הסודיות
פרופ' רחל לב-ויזל21/08/2009שלוםלך,
אני מבינה את עוגמת הנפש.
לא ברורה הסוגיה על מי מוטלת חובת הסודיות בנידון. אני מציעה כי תפני לעו"ד העוסק בתחום ותתייעצי אתו. אם את מתגוררת באיזור חיפה, עו"ד אדם פיש מתמחה בנושא.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר01/09/2009שלום רב,
אין ספק שאת מתארת הפרה של סודיות, שהמנהל מחוייב אליה. מכיוון שמעל מנהל המחלקה ישנן פונקציות נוספות, הפנייה הנכונה תהיה למנהל המקום בו עבדת.
במידה ויש אדם מסוים האחראי לטיפול בהטרדה מינית - זו כמובן הכתובת המדויקת ביותר.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)