מה עליי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עליי לעשות?
    אנונימית
    20/09/2009

כשהייתי בצבא עברתי מקרה לא נעים...
    בדיוק סיימתי משמרת לילה ובשעות הבוקר המוקדמות,ידיד שלי שהיה חלק מהפלוגה ששהתה במוצב נכנס לחמל לראות מה קורה איתי.
    דיברנו ואז הוא ניגש אליי ועשה לי עיסוי בכתפיים (משהו שגרתי שקורה בין ידיד לידידה ...) לפני ששמתי לב השפתיים שלו היו על הצוואר שלי....
    בהתחלה לא קלטתי מה קורה כי הייתי מאוד עייפה ממשמרת של 12 שעות...
    בכל מקרה ביקשתי ממנו שיפסיק והעפתי אותו מהצוואר שלי.
    הוא צחק על זה ואמר שהוא מתנצל אבל אותי זה ממש לא הצחיק.
    בכל מקרה 5 חודישם לאחר מכן השתחררתי כבר מהצבא אבל המקרה הזה לא עוזב אותי (ומה בסהכ הוא עשה הוא רק נישק אותי בצוואר...)
    אני נכנסת לחרדות מטורפות כשאני עושה מילואים (ואני עושה הרבה לפעמים המילואים ל5 ימים) אני בוכה ללא הפסקה שבוע לפני שאני יוצאת לשם וגם בשבוע של המילואים אני מנותקת מהמציאות ,פסיכולוגית אני פשוט לא שם....ברור לי שאני צריכה טיפול פסיכולוגי אבל אני מרגישה שגם אם אני אעבור את הטיפול ואצא מהמצב הזה זה לא יעזור כי אני פשוט כל כך כועסת על העובדה שהוא צחק על זה באותו הרגע ויש בי כל כך הרבה כעס עליו ושהוא המשיך בחיים שלו ואני לא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עליי לעשות?

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/09/2009

שלום לך ,
    אני חושבת שאת מביאה את רגשותייך בשני רבדים - הפגיעות והדריכות, שודאי יכולות לעבור שינוי בטיפול פסיכולוגי.
    במישור נוסף, קיים הכעס. גם את זה אפשר לעבד בטיפול ויחד עם זאת קיימת אפשרות של תלונה על הטרדה.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו