הבנת הנקרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבנת הנקרא
    בעל
    25/09/2009

יש לי שכן שהוא ידוע שרודף שמלות. נשוי בסביבות ה-50.נמשך לנשים יפות.. . בעבר הרחוק היה נוהג לפלרטט איתי (אני נשואה.). כשאני פוגשת אותי במעלית, חוץ משלום לא מפתחת שיחה ומגלה התעניינות. בתקופה האחרונה הוא כל הזמן מזמין אותנו לאירועים משפחתיים שלו. את שאר השכנים אינו מזמין. לפני זמן מה ,שאלתי אותו בצחוק: מדוע מזמין אותנו לכל האירועים שלו?. מה ענה: א. אני אוהב את משפחתך. האם התכוון את בעלי ויילדי, האם הכליל אותי או בעצם התכוון אלי ולא נעים לו אז אומר את משפחתי?? , ב. הוסיף ואמר: "אני יודע שאת מתה עלי"? הייתי מאובנת, מדוע אמר זאת???? מה רצה להוכיח בזה???. תודה על התמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבנת הנקרא

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובה-תודה.

בעל
    27/09/2009

ממתינה תגובה - תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת הנשמע

פרופ' רחל לב-ויזל
    02/10/2009

שלום לך,
    איני יודעת למה התכוון השכן, אבל אם את חשה אי נוחות באשר לכוונותיו, תשתדלי להימנע מלהיענות לבקשותיו. או לחילופין תאמרי באופן ברור מה אינך מעונינת.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    04/10/2009

שלום רב,
    אכן נראה שיש כאן נסיון לחצות את הגבול ואת חשה בכך אינטואיטיבית.
    הדרך הטובה ביותר היא להגיב בצורה ברורה על כך שאינך מרגישה בנוח עם הפניות שלו ואת מצפה שיפסיק.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו