מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבנת הנקראבעל25/09/2009
יש לי שכן שהוא ידוע שרודף שמלות. נשוי בסביבות ה-50.נמשך לנשים יפות.. . בעבר הרחוק היה נוהג לפלרטט איתי (אני נשואה.). כשאני פוגשת אותי במעלית, חוץ משלום לא מפתחת שיחה ומגלה התעניינות. בתקופה האחרונה הוא כל הזמן מזמין אותנו לאירועים משפחתיים שלו. את שאר השכנים אינו מזמין. לפני זמן מה ,שאלתי אותו בצחוק: מדוע מזמין אותנו לכל האירועים שלו?. מה ענה: א. אני אוהב את משפחתך. האם התכוון את בעלי ויילדי, האם הכליל אותי או בעצם התכוון אלי ולא נעים לו אז אומר את משפחתי?? , ב. הוסיף ואמר: "אני יודע שאת מתה עלי"? הייתי מאובנת, מדוע אמר זאת???? מה רצה להוכיח בזה???. תודה על התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתגובה-תודה.
בעל27/09/2009ממתינה תגובה - תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת הנשמע
פרופ' רחל לב-ויזל02/10/2009שלום לך,
איני יודעת למה התכוון השכן, אבל אם את חשה אי נוחות באשר לכוונותיו, תשתדלי להימנע מלהיענות לבקשותיו. או לחילופין תאמרי באופן ברור מה אינך מעונינת.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר04/10/2009שלום רב,
אכן נראה שיש כאן נסיון לחצות את הגבול ואת חשה בכך אינטואיטיבית.
הדרך הטובה ביותר היא להגיב בצורה ברורה על כך שאינך מרגישה בנוח עם הפניות שלו ואת מצפה שיפסיק.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)