חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    קובי
    15/10/2009

שלום למומחים
    אני כמעט בן 16 , אז הסיפור שלי הוא כזה :
    לפני שנתיים כשהייתי בן 14 הלכתי לי ברחוב אחרי בית ספר וחשוב להדגיש שהרחוב היה ריק ופתאום איש אחד שישב במכונית קרא לי לבוא אליו (אפשר להגיד שהאיש היה בסביבות גיל 25-30)
    ואני ניגשתי והוא שאל אותי אם אני מחפש עבודה (האם הייתי רוצה לעבוד) שאלתי אותו בתור מי לעבוד אז הוא אמר לי בתור מלצר (ואני ניראתי קצת יותר בוגר ממה שאני באמת) אז עניתי לו שהייתי מוכן לעבוד כמה פעמים בתור מלצר אז שאלתי באיזו מסעדה או באיזה מקום אז הוא אמר לי שזה במסבות פרטיות בבתים אז שאלתי איזה בדיוק מסיבות אז הוא אמר לי בחילופי זוגות ושאל אותי אם אני יודע מה זה זיון אז עניתי לו שכן והוא שאל אותי אם בחורה הייתה מבקשת ממני למצוץ לי במסיבה או לזיין אותה אז הייתי מסכים? אז עניתי לו שכן בטיפשותי והוא שאל אותי איזה עובי וגודל האיבר מין שלי אז עניתי לו שאני לא יודע והוא אמר שהוא רוצה לראות את האיבר מין שלי קודם והא אמר לי שאני ישב במכונית שלו ואז ישבתי בטיפשותי הרבה ואז הוא אמר שאנחנו ניסע למקום מבודד כדי לראות לי את הבולבול ואני בהתחלה לא הסכמתי ואז הוא שיכנע אותי ואמר שהעבודה הזאת מביאה 300 ש"ח למציצה אחת או לזיון אחד ונסענו ושם הוא הראה לי סרטון פורנו ואחרי שהוא ראה שמתחיל לעמוד לי הוא קצת נגע לי באיזור ואמר לי להטפשט וגם אז הוא שיכנע אותי באותו גורם וז התפשטתי ובלי שאני ישים לב הוא התחיל לאונן לי ולמצוץ לי את הבולבול ולגעת לי באשכים ולנשק לי את הבטן (חשוב להוסיף שהורדתי את המכנסיים למחצית והוא הפשיט לי את כל המכנסיים והתחתונים ) ותוך איזה 7 דקות הוא אמר לי אם אני נהנה ואם אני רוצה לראות את הכלי שלו ובלי שאני יסכים או יסרב הוא התפשט והתחיל לאונן וביקש ממני לאונן לו אבל לא עשיתי את זה והא מצץ לי עוד כמה זמן עד שגמרתי ואז הוא התחיל להשתפשף עלי אם האיבר שלו ואז הוא התחיל עוד הפעם לאונן והא גם גמר ואז הוא אמר לי להתלבש כדי להסיע אותי לבית אני בתחושה של בושה נוראית ותחושה של " אנסו אותי" התלבשתי מהר והוא אמר לי להביא לו את מס' הפל' שלי כדי שהוא יתקשר אלי לגבי המסיבות ומרוב פחד נתתי לו את המס אבל למזלי התבלבלתי בסדר של 4 המס' האחרונים .
    ואת כל זה אני מספר פעם ראשונה וכל השנים האלו שמרתץי את זה כסוד ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כי הבאנתי שפשוט אנסו אותי או הטרידו מינית וביצעו בי מעשי סדום ואני צריך עצה אם אתם יכולים אז תעזרו לי בבקשה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/10/2009

שלום לך,
    ראשית, אי אפשר שלא לחוש את הכאב והבלבול שקיים אצלך.
    אני רוצה לעודד אותך על כך שבחרת החשוף את הסוד מתוכך, שכן סוד שכזה גובה מחירים רגשיים כל כך כבדים.
    אני חושבת שכדאי לך לפנות לקבלת טיפול.
    הטיפול יסייע לך לעבד את האירוע הטראומטי, לבטא את רגשותיך, ובעיקר להיפטר מרגשות האשמה שרובצים מעליך ומקשים עליך.
    במרכז הסיוע לגברים בטלפון 1203 יוכלו לחבר אותך עם אנשי מקצוע מתאימים.
    שיהיה לך כל טוב.

בקי מנדלוביץ - עו"ס
    סגנית מנהלת המרכז הרב תחומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו