איך להגיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להגיב
    חסויה
    26/10/2009

שלום..אני ובעלי עובדים יחד במסירות רבה ואהבה גדולה בנינו מזה 17 שנה!!
    אנו עובדים עם קהל רחב של אנשים מרביתם גברים מכל הסוגים המינים הגילאים..לאחרונה ישנו בחור אשר מגיע "תוקע" בי מבטים ממש מביך אותי ואיני מסוגלת להמשיך לעבוד זה גורם לי תחושה לא נוחה אפילו רעידות בגוף... ואני לא יכולה להפסיק לעבוד בגלל זה !!ויותר מזה רומז לי על החלפת מספרי טל' ("וזורק כדרך אגב רק אם לא היית נשואה ...")יש לציין שהבחור התחתן לא מזמן והוא יותר צעיר ממני.
    כמובן שלא שיטפתי את בעלי בעניין.. אך הוא אמר לי שנראה לו שאותו בחור רודף שמלות.
    כמובן שאותו בחור לקוח במקום בו אני נמצאת איני רוצה לפגוע בו (הם קבוצה גדולה של חברים שבאים באופן קבוע)האם עלי לדבר אל ליבו ?חשוב לי לציין שאתמול הוא אף צלצל לנייד שלי כשבעלי ענה הוא אמר שהמספר הזה רשום אצלו בלי שם והוא לא ידע של מי זה..??וכמובן התנצל...
    איך ממשיכם מכאן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להגיב

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    01/11/2009

שלום שוב ...ממתינה לתשובה מכם..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    09/11/2009

שלום רב,
    הדרך היחידה לעצור הטרדה זו היא לאמרישירות שיש לך קושי עם הדרך בה הוא מתקשר איתך. הסבירי בבהירות שזהו מקום עבודה שלך ושל בעלך, שאתם מאוד מסורים זה לזה, ועל רקע זה הקשר שלו איתך מביך.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להגיב

פרופ' רחל לב-ויזל
    11/11/2009

שלום לך
    השאלה המרכזית היא לעצמך, איך את מסבירה את ההתרגשות שלך מהתייחסותו של הבחור אליך. מדוע את מתרגשת מיחסו כי...? אחרי שתתני לעצמך תושב תוכלי לענות על "איך להגיב"
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו