מעשים מגונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעשים מגונים
    ליאת
    11/11/2009

שלום רב
    אני מרגישה כאילו זה חלום אבל זאת המציאות לצערי,. אני בת 31 לפני 25 שנה דודי עשה בי מעשים מגונים , זה קרה פעם אחת ולעולם לא סיפרתי לאף אחד עד שהכרתי את חברי, היום בעלי ,אחרי הרבה שנים שהוא הרגיש משהו לא בסדר ביחס שלי לאותו דוד הוא החל לשאול שאלות במשך שנה הוא הציק לי בסוף הוצאתי את זה (בזמן שיכרות) זה היה בגיל 24 שהוא שמע. אמי ראתה תמיד שאני לא אוהבת אותו , שונאת אותו, ולא הבינה למה .במשך השנים האחרונות היא כל הזמן אמרה
    "מעניין למה את כל כך שונאת אותו ,מה הוא כבר עשה שככה את מתנהגת אליו" והייתי מעבריה ואומרת , זכותי או סתם ככה . ככה עברו כמה שנים ,עד לא מזמן היא החלה לשאול את אותה שאלה לעיתים קרובות. השבוע כנראה כבר היה נמאס לי או שזה משמיים שכבר אמרתי לעצמי כמה שרציתי שהיא לעולם לא תדע כי פחדתי עליה ( היא מאוד רגישה ) היא עלתה לי על העצבים כשהיא שאלה אותי " הוא נגע בך" (זאת הפעם הראשונה שהיא שאלה את זה כך) אמרתי כן ומשם כבר סיפרתי כמעט הכל .ומאז איני מדברת על זה והיא במצב נפשי מאוד מאוד לא טוב ולא יודעת מה לעשות היא מרגישה נורא ואיום ותמיד אומרת לי איך שמרת דבר כזה 25 שנה. איך אני אמורה להתיחס אליו עכשיו אחרי כל השנים האלה שהכל היה רגיל בינינו. למרות שאני מנדה אותו מחיי.
    מה עושים איך עושים אני באופן אישי מנסה לחשוב שזה לא קרה אז אני כאילו בסדר אחרי כל כך הרבה שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעשים מגונים

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/11/2009

שלום רב,
    אין ספק שאמא חשדה במשהו שאת נושאת אותו הרבה שנים. אני גם שומעת שאת מרגישה אחריות כלפי אמא - אבל אם אמא כבר שאלה, ודאי שהיתה לך זכות לתת תשובה אמיתית. חשוב שאם זה מפריע לך או לאמא, לזכור יכולת להשתמש בטיפול והיעזר.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו