עזרה לבן זוגי שעבר אונס בילדותו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לבן זוגי שעבר אונס בילדותו
    נוני
    14/11/2009

הבן זוג שלי סיפר לי שהוא עבר בילדותו אונס מתמשך מגיל 5 עד 14 ע"י קרוב משפחה הוא סובל נפשית מהעניין. עולות לו הרבה פעמים מחשבות אובדניות ואף התנהגותו כוללת חוסר אכפתיות,חוסר אמונה באנשים ואף חוסר תקשורת לפעמים, והוא אינו רוצה ללכת לטיפול כיצד אני בתור בת זוגתו יכולה לסייע לו להתמודד עם הדברים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לחבר שלך

גבר בן 36
    15/11/2009

אני לא מבין בזה הרבה , אבל אם תימצאי לו קבוצה של גברים בגיל דומה שעברו חוויה דומה - יש הרבה סיכוי שהוא כן יסכים ללכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/11/2009

שלום רב,
    קשה יותר לסייע כבת זוג במקרה כזה. נשמע שישנן השלכות מורכבות לפגיעה שחשוב לעבוד עליהן בטיפול. אני רואה בתפקידך בעיקר את המקום בו את יכולה לשכנע אותו, שאין סיבה שישלם מחיר יקר כ"כ על הפגיעה שעבר. הטיפול יכול לאפשר לו דרך נכונה יותר....
    רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו