מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפלה מיניתיעל23/11/2009
יש לי חברה בת 30 שעברה איזשהי השפלה מנית בגלל שהיתה שיכורה לפני 3 שנםאיזה סוג של טיפול מקבלים במקרה כזה ?
אם מדובר בשיחות טלפונית ב 1202 על מה בדיוק מדבקים איתך ?..קשה לה לדבר על זה אבל בכל זאת צריכה עזרה ......איזה דרכים עוד יש לעזור לה להשתחרר מהזיכרון הזה ותחושת ההשפלה שהיא רואה את האנשים או נמצאת באזור האירוע- חשוב לציין שהיא עשתה הכל ברצון בעת האירוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר01/12/2009שלום רב,
במקרה של הטרדה מינית אפשר להתקשר ל - 1202 לקבל סיוע ותמיכה טלפונים.
מדבריך נשמע שהטראומה לא מעובדת ע"י החברה שלך, ולכן כדאי היה לפנות לטיפול.
בפנייה ל - 1202 אפשר לספר על מה שקרה ולקבל תמיכה וכן לבקש מהן רשימה של מטפלות בתחום זה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל אף ההסכמה בעת האירוע
פרופ' רחל לב-ויזל04/12/2009ועל אף ההסכמה לכאורה תחת השפעת אלכוהול התחושה אחרי מתעוררות תחושות של כעס על העצמי, עלבון וכעס על הפוגע . על מנת להתמודד עם תחושות אלו כדאי להיגש מספר פעמים עם איש מקצוע או להצטרף לקבות תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
איילת23/12/2009שלום יעל
אני ממליצה לך על שיטת גרינברג (אני קליינטית של השיטה ויכולה
להגיד רק דברים טובים עליה ועל היעילות של סוג הטיפול הזה. סוג העבודה שעושים שם
היא מאוד
פיזית ובעצם עובדת עם תחושות וחוויות שתקועות
אצלנו בגוף כדי ללמד את האדם לשחרר אותם בצורה
שהיא לא מאולצת - אלא מכוונת ועם קצב מותאם לבן אדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
איילת23/12/2009שלום יעל
אני ממליצה לך על שיטת גרינברג (אני קליינטית של השיטה ויכולה
להגיד רק דברים טובים עליה ועל היעילות של סוג הטיפול הזה. סוג העבודה שעושים שם
היא מאוד
פיזית ובעצם עובדת עם תחושות וחוויות שתקועות
אצלנו בגוף כדי ללמד את האדם לשחרר אותם בצורה
שהיא לא מאולצת - אלא מכוונת ועם קצב מותאם לבן אדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)