שותף לחדר מאונן לידי מדי לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שותף לחדר מאונן לידי מדי לילה
    מישומשהו
    10/12/2009

נשמע מגוכך ומצחיק,אבל אחרי כמה לילות של להתעורר בחמש בבוקר ולשמוע מיטה ליד את הנשימות שלו ולראות אותו זז.

פעם אחת פשוט קמתי דפקתי על הרצפה והתחלתי לצעוק עלו,אמרתי לו שהוא בן אדם דוחה ושיפסיק.(הוא בתגובה התנהג כאילו אני אשם ושאני לא בן אדם בלה בלה בלה)

הוא באמת הפסיק לכמה חודשים ואז קיבל אומץ וחזר לזה שוב (נוסיף שגם איימתי שאני ישבור לו את העצמות אם הוא יעשה את זה שוב)

כשהוא חזר לזה חשבתי לעצמי "מה אני אכשו צריך לשבת בכלא בגלל, כי פוצצתי במכות אפס כזה?"אז החלתתי שלפני שאני עושה משהו שאני יצטער עלו, אולי כדי לי להתייעץ עם מישהו שמבין או בכלל להתייעץ אם מישהו בצורה אנונימית (ניסיתי לספר לחבר הוא נגעל) אולי למישהו יהיה פתרון לא אלים,אני לא בן אדם אלים בטבע שלי ולא מעוניין באלימות,אבל כשפוגעים בי ודוחקים אותי לפינה ומזלזלים בי אני מסוגל אפילו להרוג בלי רחמים(עד היום לא היה אף בן אדם שענה על כול התנאים האלא לכן לא פגעתי באף אחד...אלא אם כן לחמש מטוס בפצצות במשקל טון נקרא לא לפגוע באף אחד..יחי צה"ל).

(חומר לא נעים לקריאה ההמשך באחריות הקורא, אני ממליץ למי שלא איש מקצוע או למי שלא ראה דברים מגעילים בצורה לא הגיונית לא לקרוא הלאה תודה)

אני יגיד לכם, גם אני מאונן, אבל לא ליד אנשים,זה חולני (ליד בת זוג סבבה אלא אם כן זה מטריד),אבל בשיא הרצינות הבן אדם לא יודע לאונן,אני לא ראיתי בדיוק איך זה מתבצע כי הוא לכוון הקיר, זה עצוב אבל יש אנשים שלא יודעים איך, קודם כול בשביל הסאונד אפקט הוא נושם דרך האף (אני לא סגור אם הוא לא משתמש בזה ככלי לגרש אותי מהחדר ,להגעיל אותי וכול זה),הוא אלוף בסאונד אפקטים פלוצים רעש בזמן אכילה ומדי פעם הוא ממציא חדשים,נמשיך בזה שזה נראה כאילו הוא מזיין את הקיר/את היד שלו/מי יודע מה, אני לא נולדתי אתמול ואני חייב לציין ככה לא מאוננים.

בקיצור האם לפי החוק זה נחשב הגנה עצמית אם אני יפגע בו? (בבקשה תגידו כן,אבל אני גם יחיה אם פתרון לא אלים...)

ורק לצורך הבהרה, לא אן לי אופציה אחרת, זה הבית היחידי שאני יכול לגור בן,זה החדר היחידי שאני יכול לגור בו,בין אם זה מחוסר בררה או בין אם זה מתוך הרגשת חובה שאני מרגיש כלפי קרובת משפחה שהצילה לי את החיים כמה פעמים במהלך חיי הקצרים (בלי לבקש שום תמורה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חמדנות היא פתרון חביב

מישומשהו
    10/12/2009

אני גם ישמח לפטרון שמערב, עו"ד, למרות שהבן אדם תפרן, לכו תדעו אולי יסדרו לחרא צו הרחקה.

איך להקליט/לצלם כזה דבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו