מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחס רופא-מנתחבעל20/12/2009
לפני 3 שבועות נותחתי באופן פרטי אצל אחד הרופאים הגדולים ששמו הולך לפניו בארץ. עד טרום הניתוח והניתוח עצמו מעולם לא ראיתי ולא היכרתי את הרופא רק המליצו לי עליו בכל פה. למחרת הניתוח הרופא הזמין את כל המנותחים וכולל אותי והמתנו בחדר ההמתנה . לפתע יצא הרופא מחדרו הביט במבט מהיר בפניו של כל מנותח ומנותח וכשהגיע אלי הצדיע לי ארוכות וחייך מפה לאוזן . כשקרא לי בשם להיכנס התפלאתי מאד שנתן לי חיבוק ונשיקה אחת על הלחי (אני נשואה) ובזה נגמר. כעבור שבועיים של ביקורת, ישבנו כל המנותחים והמתנו כל אחד בתורו שיקרא בשם. ברגע שהרופא הגיע למרפאה נתן מבט רציני בכולם ושוב, ברגע שראה אותי קרץ לי ארוכות ונכנס לחדרו, אך מעבר לזה לא קרה מאומה. איני מבינה מדוע קיבלתי יחס מיוחד ושונה מיתר החולים, ומעולם אף רופא לא חיבק ונישק אותי, איך לפרש זאת????? מדוע התייחס שונה והאם התנהגות זאת יכולה להיות מקובלת אצל מנתחים ולא לקחת את זה בתור שניצל את תמימותי לצורך הנאתו הפרטית?!. תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר24/12/2009שלום רב,
אין ספק שהתנהגותו של הרופא אינה עומדת בכללי האתיקה המקצועית, ונופלת בתחום ההטרדה המינית.
לא צריך לפרש זאת, אלא להציב לכך גבול הן בפניה למשרד הבריאות, ואם מתאים לך - גם בשיחה ישירה איתו.
בהצלחה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)