שאלה לבעל/ת מקצוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבעל/ת מקצוע
    דנה
    27/12/2009

אני בת 17 ועברתי ניצול מיני מצד סבא שלי כשהייתי בת 5.
    הסב נפתר חצי שנה מאוחר יותר, ככה שלא צריך עירוב של משטרה/בית משפט.
    בכל מקרה אני ילדה חייכנית, אהובה, ואין לי בעיות חברתיות וכדומה.
    הבעיה היא שאני כן מרגישה צורך לדבר על זה עם מישהו, אני לא יודעת... אולי לא קיבלתי טראומה, אולי כן... אולי אני יותר סגורה, לא יודעת... הייתי רוצה לדעת איך הייתי מבחינת אישיות אם לא הייתי עוברת את זה. אני לא יודעת אם זה עשה לי משהו, אני נמנעת מלחשוב על זה, הדחקתי מלא זמן וכשהייתי בערך בת 11 רצו לי מחשבות בראש על המאורע ועדיין הדחקתי.. זה חילחל לאט לאט (שזה היה מעשה נתעב)
    בקיצור, רציתי לדעת אם זה בסדר שאני אפנה ל"הפוך על הפוך" מעמותת עלם, אני לא יודעת עליהם הרבה, אני יודעת שהרבה חברים שלי הולכים לשם וזה בעיקרון כמו ייעוץ לנוער בסיכון. אבל יש שם דגש על בעיות עם הורים...נטיות מיניות... וכאילו הבעיה שלי יותר שונה מהבחינה הזאת. אני לא יודעת איך הם יקבלו את זה, אני לא יודעת אם הם יוכלו לעזור לי, אם הם הוכשרו לזה,

מניחה שבטח פנו אליהם עם בעיות כמו שלי אבל בכל זאת אני מנסחת פה (בחפירות) את השאלה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבעל/ת מקצוע

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    28/12/2009

שלום רב,
    אני שומעת שיש לך חלקים חזקים, חיים ואוהבים - וטוב שכך. יחד עם זאת, את מדברת על ספקות, ולכן כדאי לפנות להפוך על הפוך או למקום המיועד רק לטיפול בנפגעות תקיפה מינית.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן לפנות

פרופ' רחל לב-ויזל
    29/12/2009

שלום לך,
    א את חשה בטחון בפנייה לעובדים בעל"ם, עשי זאת. אם תחושי שזה אינו מספיק הם ודאי יפנו אותך לגורם מקצועי בתחום.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכז סיוע 1202 הוא בדיוק המקום

ליאור גל-כהן
    05/01/2010

לדבר, להסתייע, להתלבט, לשאול לגבי תקיפה מינית.
    מספר טלפון 1202 בנות. 1203 בנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו