מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לבעל/ת מקצועדנה27/12/2009
אני בת 17 ועברתי ניצול מיני מצד סבא שלי כשהייתי בת 5.
הסב נפתר חצי שנה מאוחר יותר, ככה שלא צריך עירוב של משטרה/בית משפט.
בכל מקרה אני ילדה חייכנית, אהובה, ואין לי בעיות חברתיות וכדומה.
הבעיה היא שאני כן מרגישה צורך לדבר על זה עם מישהו, אני לא יודעת... אולי לא קיבלתי טראומה, אולי כן... אולי אני יותר סגורה, לא יודעת... הייתי רוצה לדעת איך הייתי מבחינת אישיות אם לא הייתי עוברת את זה. אני לא יודעת אם זה עשה לי משהו, אני נמנעת מלחשוב על זה, הדחקתי מלא זמן וכשהייתי בערך בת 11 רצו לי מחשבות בראש על המאורע ועדיין הדחקתי.. זה חילחל לאט לאט (שזה היה מעשה נתעב)
בקיצור, רציתי לדעת אם זה בסדר שאני אפנה ל"הפוך על הפוך" מעמותת עלם, אני לא יודעת עליהם הרבה, אני יודעת שהרבה חברים שלי הולכים לשם וזה בעיקרון כמו ייעוץ לנוער בסיכון. אבל יש שם דגש על בעיות עם הורים...נטיות מיניות... וכאילו הבעיה שלי יותר שונה מהבחינה הזאת. אני לא יודעת איך הם יקבלו את זה, אני לא יודעת אם הם יוכלו לעזור לי, אם הם הוכשרו לזה,
מניחה שבטח פנו אליהם עם בעיות כמו שלי אבל בכל זאת אני מנסחת פה (בחפירות) את השאלה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר28/12/2009שלום רב,
אני שומעת שיש לך חלקים חזקים, חיים ואוהבים - וטוב שכך. יחד עם זאת, את מדברת על ספקות, ולכן כדאי לפנות להפוך על הפוך או למקום המיועד רק לטיפול בנפגעות תקיפה מינית.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן לפנות
פרופ' רחל לב-ויזל29/12/2009שלום לך,
א את חשה בטחון בפנייה לעובדים בעל"ם, עשי זאת. אם תחושי שזה אינו מספיק הם ודאי יפנו אותך לגורם מקצועי בתחום.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכז סיוע 1202 הוא בדיוק המקום
ליאור גל-כהן05/01/2010לדבר, להסתייע, להתלבט, לשאול לגבי תקיפה מינית.
מספר טלפון 1202 בנות. 1203 בנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)