מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופסור רחל לבאנונימית01/01/2010
אני בת 25 עברתי התעללות מינית מגיל 2 וחצי עד גיל 18 וחצי
בהתחלה זה היה בצורה יפה תוך כדי נתינת ממתקים ואחר כך זה התחיל להיות סדיסטי תוך כדי קשירות לעץ החדרת חפצים לאיבר המין וכו
לפני שנה וחודשיים גילו אצלי הפרעות did אני בטיפול כבר שנה וחצי
בתקופה האחרונה בחודשיים האחרונים יש לי המון זיכרונות ופלשבקים יש בי חלקים שרוצים שאני אמות ויש חלקים שרוצים שאני אחייה היו שבועות שהיו לי לפחות 6 נסיונות התאבדות בשבוע והמצב הולך ומחמיר לא מסוגלת לתפקד לא נרדמת בלילות למרות שאני מקבלת המון כדורים
הלכתי לראיון בירושלים כדי להתקבל לאישפוזית של נפגעות התעללות מינית בילדות ואמרו לי שרק עוד חודש הם יקבלו אותי זה המון זמן בגלל שו יום אני מתמודדת עם החלקים הרעים כדי שאני לא אמות אלה אחייה מנסה לשרוד
הציעו לי אם אני רוצה להתאשפז בבית חולים פסיכיאטרי לתקופה הזאת אבל אני לא מסכימה אני מעדיפה למות מאשר להתאשפז במקום כזה
בגלל שאת מכירה את המטפלת שלי אז אני חוסכת בשמות כדי לא ליצור אי נעימות
המטפלת שלי מאוד אוהבת אותי ומודאגת מאוד אין לנו פיתרון למצב
רציתי לשאול אותך האם יש לך הצעות בשבילי מה אני יכולה לעשות עד אז ? ומה יכול לעזור לי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזקת אותך
הדס02/01/2010אל תרימי ידיים, את חזקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר04/01/2010שלום רב,
אני שומעת על הסטוריה כ"כ קשה כפוגעת ויחד עם זה העובדה שאת בטיפול מחזיק ואוהב, והתוכנית של אשפוז בירושלים נראת לי נכונות.
אני בטוחה שההחזקה בטיפול והנגישות של המטפלת גם עוזרים. בשלבים כאלה חשוב להאחז בעוגנים שנותנים כח ומשמעות ולשמור על החיים. אנחנו יודעים ששום דבר לא נשאר קבוע בחיים ולכן תמיד יש מקום לתקוה.
מחלקה פסיכיאטרית יכולה לעזור בשמירה, אבל אני שומעת על הקושי שלך בהקשר זה. אפשרות נוספות היא להיות עם אדם שתומך בך, כדי שיעזור במניעת מעשים אובדניים. בנוסף, אני גם חושבת על טיפול תרופתי שיכול להקל בתקופה כזו.
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)