מבקש את עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש את עזרתכם
    חסוי
    03/01/2010

שלם, חברה שלי עברה הטרדה מינית לפני קצת יותר משנה...היא סובלת מבעיות נפשיות ומתפרצת בזכרונות ובבכי מדי פעם...קשה לי כבר לראות אותה ככה והחלטתי שאני רוצה לעשות דבר בנושא...הבעיה היא שהיא מפחדת מהליכים משפטיים...אנחנו לא כל כך מבינים במערכת המשפט אבל הגישה שלה היא חסרת תקווה, כזאת שאומרת: איך אוכל להוכיח זאת? היא היתה לבד בחדר עם המטריד ומכאן הרי נובע שיש רק 2 "במשחק" הזה הוא יגיד "לא היה" והיא תגיד "כן היה".. והיא תעמוד חסרת יכולת להוכיח...זה מקרה של מילה כנגד מילה...האם כדאי להתחיל תהליך משפטי במקרה כזה או שדינה של החברה שלי נחרץ- להיות אומללה לנצח...חשש נוסף הוא שאביו של המטריד הוא בדרגה גבוה במשטרה והוא כבר סגר בעבר תיקים של הבן שלו על מקרי אלימות...בנוסף, יכול להיות שהמטריד היה אז קטין, אני לא יודע אם הוא היה אז בן 17+ או כבר אחרי 18....המטריד השתמש בכוח באותה הטרדה ולכן היא גם פוחדת שהוא ירדוף אותה...חברה שלי גם שמעה סיפורים של בנות אחרות (שהיא כבר איבדה את הקשר איתן היום) שאומרות שהוא הטריד אותן.. אבל, איך נוכל למצוא אותם עכשיו? הרי זה לא המקרה של הנשיא קצב שדובר עליו בתקשורת ככה שהן (המוטרדות הנוסופות) יוכלו לדעת שהסיפור נחשף...
    מה כדאי לעשות? תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש את עזרתכם

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו!!!

חסוי
    04/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

פרופ' רחל לב-ויזל
    05/01/2010

שלום לך
    אכן אתה צודק בכך שאירועי הטרדה מינית הם קשים בלאו הכי להוכיח ולהתמודד במערכת המשפט. מניסיוני, חשוב שחברתך ואתה תתיעצו עם נציבת הטרדות מיניות אם במסגרת המערכת בו עבדה (והתלונה נשארת חסויה) או בהתיעצות עם עו"ד באחת ממסגרות היעוץ כגון ויצו או נעמת.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    12/01/2010

שלולם רב,
    אני קוראת על המצוקה של חברתך ועל הדילמה - האם להתלונן או לא. אני חושבת שהדבר הנכון ביותר עבורה בלשב זה הוא להתייעץ במרכז סיוע - 1202 פרויקט ליווי בהליך הפלילי. יש שם מתנדבים ועורכי דין והם יוכלו לעזור לה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו