מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש את עזרתכםחסוי03/01/2010
שלם, חברה שלי עברה הטרדה מינית לפני קצת יותר משנה...היא סובלת מבעיות נפשיות ומתפרצת בזכרונות ובבכי מדי פעם...קשה לי כבר לראות אותה ככה והחלטתי שאני רוצה לעשות דבר בנושא...הבעיה היא שהיא מפחדת מהליכים משפטיים...אנחנו לא כל כך מבינים במערכת המשפט אבל הגישה שלה היא חסרת תקווה, כזאת שאומרת: איך אוכל להוכיח זאת? היא היתה לבד בחדר עם המטריד ומכאן הרי נובע שיש רק 2 "במשחק" הזה הוא יגיד "לא היה" והיא תגיד "כן היה".. והיא תעמוד חסרת יכולת להוכיח...זה מקרה של מילה כנגד מילה...האם כדאי להתחיל תהליך משפטי במקרה כזה או שדינה של החברה שלי נחרץ- להיות אומללה לנצח...חשש נוסף הוא שאביו של המטריד הוא בדרגה גבוה במשטרה והוא כבר סגר בעבר תיקים של הבן שלו על מקרי אלימות...בנוסף, יכול להיות שהמטריד היה אז קטין, אני לא יודע אם הוא היה אז בן 17+ או כבר אחרי 18....המטריד השתמש בכוח באותה הטרדה ולכן היא גם פוחדת שהוא ירדוף אותה...חברה שלי גם שמעה סיפורים של בנות אחרות (שהיא כבר איבדה את הקשר איתן היום) שאומרות שהוא הטריד אותן.. אבל, איך נוכל למצוא אותם עכשיו? הרי זה לא המקרה של הנשיא קצב שדובר עליו בתקשורת ככה שהן (המוטרדות הנוסופות) יוכלו לדעת שהסיפור נחשף...
מה כדאי לעשות? תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו!!!
חסוי04/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה מינית
פרופ' רחל לב-ויזל05/01/2010שלום לך
אכן אתה צודק בכך שאירועי הטרדה מינית הם קשים בלאו הכי להוכיח ולהתמודד במערכת המשפט. מניסיוני, חשוב שחברתך ואתה תתיעצו עם נציבת הטרדות מיניות אם במסגרת המערכת בו עבדה (והתלונה נשארת חסויה) או בהתיעצות עם עו"ד באחת ממסגרות היעוץ כגון ויצו או נעמת.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר12/01/2010שלולם רב,
אני קוראת על המצוקה של חברתך ועל הדילמה - האם להתלונן או לא. אני חושבת שהדבר הנכון ביותר עבורה בלשב זה הוא להתייעץ במרכז סיוע - 1202 פרויקט ליווי בהליך הפלילי. יש שם מתנדבים ועורכי דין והם יוכלו לעזור לה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)