מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרדה מילולית במקום העבודהאושרת05/01/2010
שלום רב,
אני עובדת כמזכירה יחידה במפעל של 17 איש (כולל מנהל).
ישנו חשמלאי במפעל שאני והוא לא הסתדרנו ולכן לפני כשנתיים המנהל הקודם אמר לנו שלא נדבר בינתיים.
מאז הוא לא מפסיק לקלל אותי ברוסית ועברית מול העובדים , עובר בחלון שלי וצועק קללות שאני לא מוכנה לחזור עליהם אפילו.
פניתי למנהל בבכי בבקשה שיפסיק את זה - ופנייתי לא עזרה.
פניתי למנהל החדש שהגיע וגם זה לא עזר
* יש לצין שידוע לי כי העובד הנ"ל הוא עם בעיה נפשית ועל כדורי הרגעה.
ברצוני ללכת ולהתלונן משטרה על הטרדה מילולית אך אני מפחדת כיוון שכמו שציינתי הוא חולה נפש ולאור מה שאני שומעת בחדשות זה קצת מפחיד.
אודה לכם באם תדריכו אותי מה עליי לעשות?????
בברכה,
אושרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר12/01/2010שלום רב,
אני תוהה אם יש אדם במפעל שלכם שאחראי על הטרדות, ואז ניתן לפנות אליו. בנוסף, אולי כדאי לאמר למנהל שאת שוקלת תלונה במידה ולא ניתן יהיה להפסיק את התנהגות המטריד.
קיימת גם אפשרות - אם ההטרדות הן בגוון מיני - להעזר במרכז סיוע - פרויקט ליווי בהליך הפלילי.
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה אחרת
פרופ' רחל לב-ויזל13/01/2010ההתנהגות שאת מתארת אינה בגדר הטרדה מינית אלא מערכת יחסית לא תקינה במקום עבודה. נראה לי שעל המנהלים במקום לקחת אחריות ואולי לזמן את האדם הפוגע ואותך לשיחה.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)