מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעצהדביר25/01/2010
שלום לצוות.
מתנצל מראש אם זה לא המקום לשפוך את שבתוכי.אני בחור בן 26,תייכף 27 והולך צועד לכיוון החלפת קידומת לכיוון גיל 30.אין לי כרגע כלום בחיים,ממש כלום,לא בית,לא זוגיות,לא עבודה ולא ילדים,וגם אפשר לומר לא חיים.עברתי אונס קשה על ידי גברים לפני מספר שנים.אני לא מוכר בביטוח לאומי.הם מסרבים להכיר בי ולתת לי קיצבת נכות שיכולה לעזור לי לנסות לשקם את החיים.כקרוב ל10 שנים שהם מנדנדים אותי מועדה אחת לשניה.אני לא עובד,לא לומד,בלי השכלה,בלי חברה,בלי זוגיות,ובלי יכולת להתקדם אם החברה שלנו שמתקדמת.ולהיות כבנאדם נורמטיבי לכל דבר.אני עובר הרבה מאד דברים אבל אין לי אם מי לדבר על זה.אני הייתי במספר טיפולים אצל פסיכולוג וגם בקבוצה אבל זה לא הותאם למה שאני עובר או מה שעובר עליי.ניסיתי במרכז נפגעי תקיפה מינית,ניסיתי את מוקד ערן,ניסיתי את מרכז לטם,ניסיתי את תל השומר כל המרכזים מדברים על כך שהם יכולים רק להשים אותי ברשימה.וזה מבאס שאני כולה שם .שם ברשימה.אבל מבין לחלוטין שיש המון אנשים במצב שלי.ואין אולי הרבה מרכזים שיכולים לעזור.בכל אופן סיוע אין לי סיוע נפשי.ואודה אם אתם כצוות בעל ידע.אולי יכול לדעת לאן אני יכול לפנות ? אין לי כסף לשלם עבור שיחות אצל פסיכולוג.ודרך המרפאת משפחה אמרו לי בבריאות הנפש בסניף שלנו שהתור לפסיכולוגית רק בעוד 4 חודשים אולי יתפנה.ובשאר מרכזים רק בעוד חצי שנה .אחרי שיצרתי עם כולם קשר.אז מה אני עושה עד אז? ממשיך לשבת בבית ולהשתעמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר27/01/2010שלום רב,
באיזור המרכז קיים מרכז טיפולי בבי"ח איכילוב.
יתכן שגם שם יש רשימת המתנה, אבל אני ממליצה להירשם על מנת להגיע בסוף לטיפול. חשוב לראות שיש אופק ויש לאן להגיע בסופו של דבר.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)