לא עברתי אונס אבל אני מרגיש כנאנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עברתי אונס אבל אני מרגיש כנאנס
    אנונימי
    01/02/2010

שלום, אני אציג את עצמי כאנונימי והמייל שכתבתי לכם הוא מייל שכרגע המצעתי.
    החודש אני בן 14 וחצי בדיוק, אני מאוד מבולבל בנוגע לזהות המינית שלי ..
    אתמול לאחר 4 ימים שדיברתי עם מישהו זר בתוכנת המסרים '' מסנג'ר '' שהוספתי אותו לאחר שראיתי תגובות שלו במקום של פורומים ושהוא מעוניין בצעירים.
    הוא גדול ממני ב10 שנים, בן 24.
    קבענו פגישה בהסכמתי למטרת מין אוראלי בלבד. לא החדרות !
    נסעתי במשך כ3 שעות באוטובוס עד לביתו וכל הדרך תירצתי להורי שאני נוסע עם חברים באוטובוס למקום היחידי שאפשר לצאת אליו בעיר שלי..
    כאשר הגעתי ועליתי אליו הרגשתי הכי מוזר שבעולם, השפתיים שלי כ''כ התייבשו שפחדתי שהם ישארו ככה.
    ראיתי בחור גבוה שנראה בהתאם לגילו 24, הוא לא הפחיד אותי וראיתי עליו שהוא לא מאלו שיעשו לי רע..
    נכנסו לחדר והוא הפשיט אותי והושיל את המכנסיים והתחתונים שלו והחל לאחוז באיבר מיני ולהחדיר אותו לפיו.
    הרגשתי צמורמורות ממושכות בכל בגוף ונכנסתי לעולם חדש ופנימי שלא מתקשר עם העולם החיצוני,
    לאט לאט בהסכמתי המלאה שתיאמנו לפני כן הוא קירב את איבר מינו אלי וגרם לי לרדת לו בעצם..
    לאחר מיכן הוא ליטף אותי בכתף וגרם לי להרגשה משונה ולא נעימה (לא כאב ושהוא הכאיב ועשה רע אלא תחושה פנימית של מוזר) אחר כך הוא אונן לי והלכתי.
    אני מזכיר לא התנגדתי ועברתי אונס, אך עדיין לפי מה שאני יודע זה נחשב כאונס גם אם אני מסכים בהסכמה מלאה..
    בלילה התעוררתי בבעלה כמו בן אדם עם הפרעות נפש והייתי ממש צמא שלקחתי בקבוק של ליטר וחצי מים קרים ושתיתי אותו ללא עצירה את כולו במשך כ2 דקות.
    אני יודע טוב טוב מה זה סם אונס ואני זוכר שהוא נתן לי לשתות מים והסתיר את הכוס עם גופו וככל הנראה לי שמתי לב אם הוא הכניס לשם משהו שלא קשור למים..
    יום לאחר מכן יש לי התנהגות מוזרה ואני מרגיש כמו מישהו שחווה אונס, אותה הרגשה פנימית ודיכאונית.
    כאשר אני חושב על המקרה אני מרגיש בתחושה בתת מודע כאילו זה לא קרה בכלל וחלמתי על זה בלילה כאילו זה חלום עצמו, אני זוכר את זה מורכב כמו חלום שאתה זוכר בבוקר .. אתה זוכר מעורפל ומנסה לזכור עוד..
    אני מרגיש שאיבדתי את הביטחון העצמי שלי ותחושות פנימיות משמחות, אני פונה לעזרתכם ואיני מעוניין לפנות אל המשטרה במקרה וזה כן נחשב כאונס או לאגודה תומכת.
    אני לא מעוניין בכך שמישהו מהסביבה הקרובה אלי ידע על המקרה איי פעם, אז זהו המקרה שלי.. אני מצפה לתשובה :(
    בברכה ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו

ב
    01/02/2010

אני זכרתי דברים אתמול בערב, בבוקר פחות בצהרים יותר פחות והיום אני כמעט ולא זוכר כלום!!
    אני לא יודע מה קורה לי כי אני לא אחד סנילי ולא הייתי, לאחרונה בבית הספר עברנו מלא סדנאות על ההשפעה של סמים ולמה הם יכולים לגרום.. על סם אונס אני לא יודע כלום אבל חלק מהששפעות של הסמים זה שכיחת הזיכרון , צימאון מופרז.
    שניהם קרו לי, אני לא זוכר כלום חוץ מהנסיעות וממה שסיפרתי לכם וגם סיפרתי שבלילה התעוררתי בבהלה והייתי צמא כ''כ שגמרתי בקבוק מים ליטר וחצי ברציפות כמו גמל במדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    03/02/2010

שלום לך,
    אין ספק שאתה עובר ימים קשים וראשית - הייתי מאוד ממליצה על טיפול שיקל ויאפשר עיבוד של מה שקרה.
    בנוסף, עקב הבדלי הגיל, כדאי להתיעץ עם קו סיוע לגברים 1201 ולברר האם יש מקום לתלונה במשטרה. בנוס, במסגרת הטיפול כדאי להתיעץ כיצד לשתף את הסביבה הקרובה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו