שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נינה
    09/02/2010

שלום, אני בי"ב - חברה שלי סיפרה לי שלפני שנתיים היא עשתה סיבוב עם מישהי בחוץ ביום כיפור והקיפה אותן פתאום חבורת בנים. הם לא אנסו אותן או משהו כזה, אבל הקיפו אותן ונגעו בהן. החברה שלי אומרת שמאז היא חוששת מאוד כשהיא רואה בחור הולך לקראתה ובמיוחד אם זה כמה בנים והיא גם אומרת שקשה לה להתנשק עם בן למרות שהיא מחבבת אותו מאוד. איך אפשר לעזור לה? היא חברה טובה ואני דואגת לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה

פרופ' רחל לב-ויזל
    09/02/2010

שלום לך,
    חברתך עברה חוויה מפחידה שיתכן והותירה בה חשש מתוקפנות של בנים שהיא בהחלט במסגרת הטרדה מינית. אם יש ביכולתך לשכנעה להיפגש עם יועצת או מטפלת בתחום כדאי.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    11/02/2010

שלום רב,
    אפשר להבין את הבהלה שנוצרת מסיטואציה כזו. דוקא משום שלא היה אקט תוקפני עוד יותר, ניתן להסתיע בטיפול קצר, על מנת לעבד את החרדה שנוצרה, כך שלא תחבל בנושא אינטימיות ומערכות יחסים בהמשך.

תודה

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו