מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשים שעברו אונס או הטרדה מינית איךיפעת04/03/2010
זה משפיע על הלידה,אשמח לשמוע מהגולשות וגם מאנשי מקצוע.
שלום שמי יפעת ואני דולה,אני נתקלת בהרבה נשים שעברו אונס או הטרדה מינית ורואה שהם נתקעות בלידה בפתיחה ממש נמוכה או מפחדות מבדיקות פנימיות וכו'..ויש להן סיוטים לקראת סוף ההריון. רציתי לדעת מהגולשות שילדו או בהריון איך זה משפיע עליהן. ולצוות המקצועי אם יש לכם ידע,איך כדי לגשת או לטפל בנשים שפונות אלי..אני עושה להם דימיון מודרך ולא פותחת אז זה בסוף הריון אלא מעצימה אותן..
אשמח לתגובות ועזרה.תודה מראש,יפעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובות
יפעת06/03/2010זה קצת דחוף לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליפעת
לי09/03/2010היי דולה יקרה ,
אני בהריון בשבוע 32 , ללא עבר של התעללות מינית ונמנעת מבדיקות ואגינליות כמו כן אני גם חרדה וחושבת על הלידה ואף בדיכאון אין אני יעבור את הבדיקות טרום לידה כגון פתיחה
יתרה מכך אוסיף לציין כי בעלי הראשון שלי במסגרת קיום יחסים .
לכן אני לא חושבת שזה קשור להתעללות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.
יפעת10/03/2010וכמובן שרוב הנשים מפחדות מהלידה ומבדיקות פנימיות וכו'
אבל רציתי לדעת ספציפית נשים שעברו טראומה איך זה משפיע עליהן..וזה לא אומר שמי שמפחדת מבדיקות פנימיות והלידה צריכה לעבור טראומה.או עברה טראומה..זה דבר טבעי ביותר לפחד במיוחד בלידה ראשונה שהולכים לבלתי צפוי.. מאחלת לך בע"ה לידה קלה,טבעית,מהירה ובלי תפרים.
והכי חשוב תינוק/ת בריא/ה ואמא בריאה..בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר11/03/2010שלום יפעת,
את אכן צודקת והפגיעה המינית משפיעה על תהליכים בהריון ובלידה. היכולת לתת הסבר ותוקף לקשר חשובה כשלעצמה, ואכן טכניקות התנהגותיות כגון הרפיה ודמיון מודרך מאד יעילות בהקשר זה.
לפני מס' חודשים העברנו יום עיון בנושא, ושם חקרנו את הקשר בצורה מעמיקה יותר. אולי ניתן ליצור קשר עם מינדי לוי [email protected]
ועם ד"ר אנה פדואה [email protected]
ולהרחיב באמצעותן.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)