נשים שעברו אונס או הטרדה מינית איך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשים שעברו אונס או הטרדה מינית איך
    יפעת
    04/03/2010

זה משפיע על הלידה,אשמח לשמוע מהגולשות וגם מאנשי מקצוע.
    שלום שמי יפעת ואני דולה,אני נתקלת בהרבה נשים שעברו אונס או הטרדה מינית ורואה שהם נתקעות בלידה בפתיחה ממש נמוכה או מפחדות מבדיקות פנימיות וכו'..ויש להן סיוטים לקראת סוף ההריון. רציתי לדעת מהגולשות שילדו או בהריון איך זה משפיע עליהן. ולצוות המקצועי אם יש לכם ידע,איך כדי לגשת או לטפל בנשים שפונות אלי..אני עושה להם דימיון מודרך ולא פותחת אז זה בסוף הריון אלא מעצימה אותן..
    אשמח לתגובות ועזרה.תודה מראש,יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתגובות

יפעת
    06/03/2010

זה קצת דחוף לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליפעת

לי
    09/03/2010

היי דולה יקרה ,

אני בהריון בשבוע 32 , ללא עבר של התעללות מינית ונמנעת מבדיקות ואגינליות כמו כן אני גם חרדה וחושבת על הלידה ואף בדיכאון אין אני יעבור את הבדיקות טרום לידה כגון פתיחה
    יתרה מכך אוסיף לציין כי בעלי הראשון שלי במסגרת קיום יחסים .
    לכן אני לא חושבת שזה קשור להתעללות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה.

יפעת
    10/03/2010

וכמובן שרוב הנשים מפחדות מהלידה ומבדיקות פנימיות וכו'
    אבל רציתי לדעת ספציפית נשים שעברו טראומה איך זה משפיע עליהן..וזה לא אומר שמי שמפחדת מבדיקות פנימיות והלידה צריכה לעבור טראומה.או עברה טראומה..זה דבר טבעי ביותר לפחד במיוחד בלידה ראשונה שהולכים לבלתי צפוי.. מאחלת לך בע"ה לידה קלה,טבעית,מהירה ובלי תפרים.
    והכי חשוב תינוק/ת בריא/ה ואמא בריאה..בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    11/03/2010

שלום יפעת,
    את אכן צודקת והפגיעה המינית משפיעה על תהליכים בהריון ובלידה. היכולת לתת הסבר ותוקף לקשר חשובה כשלעצמה, ואכן טכניקות התנהגותיות כגון הרפיה ודמיון מודרך מאד יעילות בהקשר זה.
    לפני מס' חודשים העברנו יום עיון בנושא, ושם חקרנו את הקשר בצורה מעמיקה יותר. אולי ניתן ליצור קשר עם מינדי לוי [email protected]
    ועם ד"ר אנה פדואה [email protected]
    ולהרחיב באמצעותן.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו