מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית של ילדיםאולסיה10/03/2010
אני אמא לשני בנים, אחד בן 8 ואחד בן 6.6, היום חזרתי אחרי העבודה וגיליתי כי ילד בם 9 בשכונה שלנו הוריד לשני הבנים שלי את המכנסיים ונגע להם באיברים המוצנעים.
הבנתי מהבנים שלי כי הוא הוריד לקטן שלי את המכנסיים בכוח מאחורה, צחק ונגע באיבר המין.
ככה הוא גם עשה לגדול.
הלכתי אל בית הילד הזה (אני לא מכירה אותו ופעם ראשונה שאני רואה אותו) ובפניו אמרתי לאמא שלו על מה שהוא עשה, הילד התחיל לבכות ישר ואמא שלו אמרה שהיא תטפל בזה, היא הגיבה בהלם כמובן.
השאלה שלי היא האם עשיתי בסדר שאמרתי בפני הילד את הדבר או שאולי הייתי צריכה להוציא את אמא מהבית ולהגיד לה לא לידו. אני מרגישה לא טוב עם זה, אבל באותו הרגע הייתי "חמה" ועצבנית ולכן לא חשבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
פרופ' רחל לב-ויזל11/03/2010אני מבינה את הבהלה שלך. וחשוב כמובן לעדכן את הורי הילד ובנוכחותו. עם זאת הדבר הנכון ביותר לעשותו הוא להיפגש עם שלושת הילדים ולהסביר מדוע אין לעשות מעשים כאלו, ומה משמעותם.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)