הטרדה מינית במקום העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית במקום העבודה
    סחלב88
    14/03/2010

הגעתי למשרד ברמת אביב ג, למודעה שפורסמה בעיתון, כמוכרת פרסומים בעיתון מקומי. נפגשתי עם בעל המקום ומייד קיבל אותי לעבודה. רק שהתברר לי כי עדיין אי אפשר לעבוד , כי יש לעצב את המחירון, הצעת ההתקשרות ועוד. עזרתי לו להדפיס את כל הטפסים הנדרשים ללא תוספת תשלום. לשם הכנת הטפסים והחשבוניות, נפגשתי איתו במשרד 3-4 פעמים ובמהלך פגישות אלה נחשפתי לאמירות כגון:"מתאים לך ללבוש חולצה עם מחשוף" או "יש לך חזה יפה ואני אוהב במיוחד את הנשים על החזה שלך" או " את לא יודעת כמה שהנמשים מגרים אותי" " תמיד תלכי עם מחשוף כזה בדיוק". למרות שביקשתי ממנו להפסיק הוא לא הפסיק וזה חזר בכל פגישה איתו כ- 3-4 פעמים ועתים לווה גם בחיבוק שלו , שלא שיתפתי פעולה ורק נאלצתי לקבלו בלית ברירה. הבהרתי לו מספר פעמים כי הקשר שלנו מסתכם רק בקשרי עבודה בלבד ואין סיכוי כי הקשר יהפוך לקשר אינטימי. למרות כל זאת, הוא לא הפסיק לומר:"אני מחפש אישה כמוך, שיודעת לפנק".
    במהלך כל הפגישות הללו, לא הייתי מודעת להטרדה מינית מצידו, רק לעובדה שהרגשתי לא נעים ולא נוח, כאילו פלשו לי למרחב האישי הפרטי שלי ולא מכבדים אותי.
    בינתיים, הקשר נותק עם האדם הזה, בשל העובדה שהוא ניסה לסחוט ממני כספים ולא הצליח בכך.
    אני רוצה להגיש תביעה ולא יודעת אם הקשר היה קשר בין עובד למעביד או לא. אבקש הכוונה ראשונית בהגשת התביעה. מה עשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית במקום העבודה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    15/03/2010

שלום רב,
    ראשית, את יכולה להעזר בפרוייקט ליווי בהליך הפלילי במרכזי סיוע - טל. 1202
    והם המומחים בתחום!
    אכן נראה שמדובר בהטרדה, וכיוון של תביעה בהחלט לגיטימי.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר מעביד עובד

פרופ' רחל לב-ויזל
    15/03/2010

היות ופנית למודעת עבודה הרי הקשר הוא מכוון ליחסי עובד מעביד. אני מציעה כי תפני ליעוץ משפטי.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו