דימוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימוי
    יפעת
    15/03/2010

שלום
    לפני כשנתיים עברתי תקיפה מינית מאדם שסירב לקבל "לא"לאחר ששאל אם אני מעוניינת לצאת איתו..בכל התקופה הזאת אני עדיין רואה אותו מסתובב חופשי והוא מעז לקלל אותי ולומר לי משפטים שפגעו מאוד בדימוי העצמי שלי..בזמן האחרון מצאתי הקלה עצומה על ידי חיתוך עצמי ברמה שלא הכי מזיקה רק כדי להפחית את הכאב ולהרגיש שאני חיה.אני בטיפול פסיכולוגי ולא יודעת איך אפשר לומר זאת..אני יודעת שזה הרס עצמי ומשהו שיכול רק להחמיר עם הזמן אך האם יש סיכוי שהפסיכולוג יפנה אותי לגורם אחר ויאמר שאפסיק להגיע אליו?אני מתביישת בעצמי אז איך אפשר לשתף מישהו בכזה דבר ולצפות משם רק לצמוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימוי

הוספת תגובה

• המשך

יפעת
    19/03/2010

אשמח לתגובה,פשוט ביום ראשון יש לי טיפול והמפגש מלחיץ אותי מרוב חששות והדרך בה זה ישמע,,אני יודעת שהפורום כולו בהתנדבות אודה לכם על תשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/03/2010

שלום רב,
    העובדה שאת בטיפול מעידה על כך שאת רוצה שינוי, ובוודאי להרגיש טוב יותר.
    הפסיכולוג נמצא שם בשבילך ולא כדי לשפוט אותך.
    את מביאה מצוקה רבה ואני בטוחה שהפסיכולוג ילווה אותך בתמיכה וחשיבה.
    הפסיכולוג יפנה אותך רק אם יחשוב שאין לו ידע בתחום, אבל לא בגלל שיש מה להתבייש.. באמת שלא.
    דווקא מהשיתוף - אפשר להמשיך לצמוח.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיתוך עצמי

פרופ' רחל לב-ויזל
    26/03/2010

שלום לך,
    כל פעם כאשר את חותכת את עצמך את למעשה ממשיכה את מעשיו של הפוגע. למה מגיע לו שתמשיכי לפגוע בעצמך?
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו